EMLAK VERGİSİNDE 2. TAKSİT DÖNEMİ

YUNUSEMRE 03.11.2025 - 16:36, Güncelleme: 03.11.2025 - 16:36
 

EMLAK VERGİSİNDE 2. TAKSİT DÖNEMİ

Yunusemre ilçesine ait Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2025 yılı 2. taksit ödemeleri başladı. 1 Aralık Pazartesi günü mesai bitimine kadar devam edecek ödemeler için mükellefler, vergilerini e-belediye sistemi üzerinden de ödeyebilir.
Her yıl iki taksit olarak tahsil edilen Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin 2025 yılı ikinci taksit ödemeleri başladı. SON GÜNE BIRAKMAYIN ÇAĞRISI 1 Aralık Pazartesi günü mesai bitimine kadar devam edecek takvimde mükelleflerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için ödemelerini son güne bırakmamalarını isteyen Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, vergilerin e-belediye sistemi üzerinden de yapılabileceğini belirtti. BAŞKAN BALABAN’DAN HATIRLATMA Başkan Balaban konuya ilişkin yaptığı açıklama, “Vatandaşlarımızın cezalı duruma düşmemelerini ödemelerini veznelerimize nakit ya da kredi kartıyla yapabileceği gibi e-belediye sistemi üzerinden kredi kartıyla da yapabilirler.” dedi.  Editör: ADNAN POYRAZ  
Yunusemre ilçesine ait Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2025 yılı 2. taksit ödemeleri başladı. 1 Aralık Pazartesi günü mesai bitimine kadar devam edecek ödemeler için mükellefler, vergilerini e-belediye sistemi üzerinden de ödeyebilir.

Her yıl iki taksit olarak tahsil edilen Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin 2025 yılı ikinci taksit ödemeleri başladı.

SON GÜNE BIRAKMAYIN ÇAĞRISI

1 Aralık Pazartesi günü mesai bitimine kadar devam edecek takvimde mükelleflerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için ödemelerini son güne bırakmamalarını isteyen Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, vergilerin e-belediye sistemi üzerinden de yapılabileceğini belirtti.

BAŞKAN BALABAN’DAN HATIRLATMA

Başkan Balaban konuya ilişkin yaptığı açıklama, “Vatandaşlarımızın cezalı duruma düşmemelerini ödemelerini veznelerimize nakit ya da kredi kartıyla yapabileceği gibi e-belediye sistemi üzerinden kredi kartıyla da yapabilirler.” dedi. 

Editör: ADNAN POYRAZ

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.