EMNİYET TORBACILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
EMNİYET TORBACILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
Manisa’nın Salihli ilçesinde polis ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimde 1.163 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Salihli’de uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar sonucunda, çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirilirken 2 kişi cezaevine gönderildi.
ŞÜPHE ÜZERİNE DURDURULDULAR
Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik devriye faaliyetlerini sürdürdü. Bülent Ecevit Köprülü Kavşak civarında görev yapan ekipler, şüpheli hareketler sergileyen U.Y. ve B.Y.’yi durdurdu.
ÇANTADAN UYUŞTURUCU ÇIKTI
Şüphelilerin üzerlerinde ve yanlarında bulunan çantada yapılan aramada, siyah poşet içerisinde toplam 1.163 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Uyuşturucu maddelere el konuldu.
CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER
Gözaltına alınan 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan U.Y. ve B.Y., tutuklanarak Salihli T Tipi Kapalı Cezaevi’ne teslim edildi. (İHA)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
