Eskişehir’de yağış etkisini gösterdi

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2025 - 16:48, Güncelleme: 30.11.2025 - 16:40
 

Eskişehir’de yağış etkisini gösterdi

Eskişehir’de yağış etkisini gösterdi
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğünün uyarısının ardından Eskişehir’de yağmur etkisini gösterdi. Yağışa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar dükkanların tente ve saçaklarının altına sığındı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü tarafından sabah yayınlanan hava tahmin raporunda ara ara sağanak yağışın etkili olacağı uyarısı yapılmıştı. Etkisini öğleden sonra kısa süreli olarak gösteren yağışa bazı vatandaşlar hazırlıklı, bazıları ise hazırlıksız yakalandı. Hazırlıksız vatandaşların bir kısmı ise çözümü dükkan tente ve saçaklarının altına saklanmakta buldu.
Eskişehir’de yağış etkisini gösterdi
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğünün uyarısının ardından Eskişehir’de yağmur etkisini gösterdi. Yağışa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar dükkanların tente ve saçaklarının altına sığındı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü tarafından sabah yayınlanan hava tahmin raporunda ara ara sağanak yağışın etkili olacağı uyarısı yapılmıştı. Etkisini öğleden sonra kısa süreli olarak gösteren yağışa bazı vatandaşlar hazırlıklı, bazıları ise hazırlıksız yakalandı. Hazırlıksız vatandaşların bir kısmı ise çözümü dükkan tente ve saçaklarının altına saklanmakta buldu.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.