Fethiye’de kaybolan turist için arama çalışması başlatıldı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2023 - 17:00, Güncelleme: 02.10.2023 - 16:05
 

Fethiye’de kaybolan turist için arama çalışması başlatıldı

Fethiye’de kaybolan turist için arama çalışması başlatıldı
Muğla’nın Fethiye ilçesinde otelden çıktıktan sonra bir daha geri dönmeyen ve kaybolduğu düşünülen Kanadalı turistin bulunması için arama çalışması başlatıldı.Edinilen bilgiye göre, Fethiye’ye tatile gelen ve Öldüdeniz Mahallesi’nde konaklayan Kanada uyruklu Richard Sean Taylor (44) otelden çıkıp, kayıplara karıştı. Otele dönmemesi üzerine yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye AFAD, JAK ile AKUT ekipleri yönlendirildi. Ekipler, Ölüdeniz, Faralya ve civar mahallelerde Kanadalı Taylor’un bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.
Fethiye’de kaybolan turist için arama çalışması başlatıldı
Muğla’nın Fethiye ilçesinde otelden çıktıktan sonra bir daha geri dönmeyen ve kaybolduğu düşünülen Kanadalı turistin bulunması için arama çalışması başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Fethiye’ye tatile gelen ve Öldüdeniz Mahallesi’nde konaklayan Kanada uyruklu Richard Sean Taylor (44) otelden çıkıp, kayıplara karıştı. Otele dönmemesi üzerine yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye AFAD, JAK ile AKUT ekipleri yönlendirildi. Ekipler, Ölüdeniz, Faralya ve civar mahallelerde Kanadalı Taylor’un bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.