İL EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ'TAN EGE MAHALLESİ ÇIKARMASI

İZMİR 17.04.2024 - 10:10, Güncelleme: 17.04.2024 - 13:03
 

İL EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ'TAN EGE MAHALLESİ ÇIKARMASI

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, seçimden önce ara verdiği mahalle ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.
Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Şehzadeler ilçesi Ege Mahallesi’nde mahalle muhtarı Mert Sefa Çayırlar ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. AKTAŞ'A ZİYARET TEŞEKKÜRÜ  Mahalle muhtarını seçim dolayısıyla tebrik eden Müdür Aktaş, mahallede esnaf ziyareti de yaparak sıkıntılarını dinledi. Mahalle Muhtarı Çayırlar ve mahalle esnafı, Müdür Aktaş’a ziyaretten ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Belgin Koçak
Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, seçimden önce ara verdiği mahalle ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Şehzadeler ilçesi Ege Mahallesi’nde mahalle muhtarı Mert Sefa Çayırlar ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

AKTAŞ'A ZİYARET TEŞEKKÜRÜ 

Mahalle muhtarını seçim dolayısıyla tebrik eden Müdür Aktaş, mahallede esnaf ziyareti de yaparak sıkıntılarını dinledi. Mahalle Muhtarı Çayırlar ve mahalle esnafı, Müdür Aktaş’a ziyaretten ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Belgin Koçak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.