İL EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ’TAN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

İZMİR 03.11.2023 - 11:52, Güncelleme: 03.11.2023 - 11:52
 

İL EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ’TAN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, 2000 yılında terör örgütü Hizbullah’a yönelik düzenlenen operasyonda şehit düşen komiser Ali Osman Sarıçalı’nın ailesini ziyaret etti.
Geçtiğimiz aylarda Manisa’ya atanan ve kısa sürede vatandaşlarla sıkı bir ilişki kuran İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, sivil toplum kuruluşları, okullar, muhtarlar ve şehit ailelerine de ziyaretlerini sürdürüyor. AKTAŞ, ŞEHİT SARIÇALI İÇİN RAHMET DİLEDİ Aktaş, son olarak eşi Nuray Aktaş ile birlikte, 31 Mart 2000 tarihinde Şanlıurfa’da terör örgütü Hizbullah’ın hücre evine düzenlenen operasyonda şehit düşen komiser Ali Osman Sarıçalı’nın babaevine ziyarette bulundu. Şehit babası Mehmet Sarıçalı ve aile büyüklerinin ellerini öpen Emniyet Müdürü Aktaş, şehit komiser Sarıçalı için dua ederek rahmet diledi. (İHA)
Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, 2000 yılında terör örgütü Hizbullah’a yönelik düzenlenen operasyonda şehit düşen komiser Ali Osman Sarıçalı’nın ailesini ziyaret etti.

Geçtiğimiz aylarda Manisa’ya atanan ve kısa sürede vatandaşlarla sıkı bir ilişki kuran İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, sivil toplum kuruluşları, okullar, muhtarlar ve şehit ailelerine de ziyaretlerini sürdürüyor.

AKTAŞ, ŞEHİT SARIÇALI İÇİN RAHMET DİLEDİ

Aktaş, son olarak eşi Nuray Aktaş ile birlikte, 31 Mart 2000 tarihinde Şanlıurfa’da terör örgütü Hizbullah’ın hücre evine düzenlenen operasyonda şehit düşen komiser Ali Osman Sarıçalı’nın babaevine ziyarette bulundu. Şehit babası Mehmet Sarıçalı ve aile büyüklerinin ellerini öpen Emniyet Müdürü Aktaş, şehit komiser Sarıçalı için dua ederek rahmet diledi. (İHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.