İLÇE MODERN PAZAR YERİNE KAVUŞUYOR

TURGUTLU 17.01.2024 - 11:34, Güncelleme: 17.01.2024 - 12:01
 

İLÇE MODERN PAZAR YERİNE KAVUŞUYOR

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla açılışı yapılan Cuma Pazarı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Akın, “Turgutlu’muz ve bölge halkı modern bir pazar yerine kavuştu, halkımıza en iyi hizmeti sunmak için mesaimizi aralıksız sürdürüyoruz.” açıklamasında bulundu.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma ve daire müdürleri ile birlikte; geçtiğimiz cuma günü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’ın katılımıyla açılışı yapılan Cuma Pazarı’nda incelemelerde bulundu. 55 milyon 996 bin TL bedelle Turgutlu’ya kazandırılan Cuma Pazarı önümüzdeki günlerde faaliyete geçirilecek. EKİPLER ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, program dahilinde kentin farklı noktalarında eş zamanlı çalışmalarına devam ediyor. Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Cumhuriyet Mahallesi Gönül Sokakta yol kaldırma işlemlerinin ardından parke taşı döşemesi için hazırlık çalışmalarına başladı. Ekipler ayrıca Piyaleoğlu Caddesi ile birlikte Altınel, Şelale, Kocatepe, Adalet, Bayındır, Ofis ve Darçın Sokakta parke tamirat; Urganlı Mahallesi İbrahim Çölova Meydanı ile Urganlı Yeniköy arasında parke döşeme çalışmalarını tamamladı. SU DOLUM İSTASYONLARINA BİR YENİSİ DAHA EKLENİYOR Turgutlu Belediyesi, çiftçilerin ve üreticilerin en büyük sorunlarından birisi olan ilaç makinelerine su dolum işlemlerini kolaylıkla yapabildikleri su dolum istasyonunu Saribey Mahallesine kazandırıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmada zemin düzenleme ve bordür döşeme işlemi devam ediyor. “ÖNEMLİ BİR SORUNU ORTADAN KALDIRDIK” Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Açılışını Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile birlikte yaptığımız ve önümüzdeki hafta faaliyete geçireceğimiz Cuma Pazarında İlçe Başkanımız Hasan Ayma ve daire müdürlerimizle birlikte incelemelerde bulunduk. Turgutlu’muz ve bölge halkı modern bir pazar yerine kavuştu, halkımıza en iyi hizmeti sunmak için mesaimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bununla birlikte Turgutlu’muzda tespit ettiğimiz noktalara yeni su dolum istasyonları kazandırıyoruz. Bu istasyonlarımızla çiftçilerimiz ve üreticilerimizin yaşadıkları önemli bir sorunu ortadan kaldırdık. Planladığımız mahallelerimizde de en kısa süre içerisinde yeni su dolum istasyonlarının kurulumunu tamamlayacağız” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla açılışı yapılan Cuma Pazarı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Akın, “Turgutlu’muz ve bölge halkı modern bir pazar yerine kavuştu, halkımıza en iyi hizmeti sunmak için mesaimizi aralıksız sürdürüyoruz.” açıklamasında bulundu.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma ve daire müdürleri ile birlikte; geçtiğimiz cuma günü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’ın katılımıyla açılışı yapılan Cuma Pazarı’nda incelemelerde bulundu. 55 milyon 996 bin TL bedelle Turgutlu’ya kazandırılan Cuma Pazarı önümüzdeki günlerde faaliyete geçirilecek.

EKİPLER ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, program dahilinde kentin farklı noktalarında eş zamanlı çalışmalarına devam ediyor. Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Cumhuriyet Mahallesi Gönül Sokakta yol kaldırma işlemlerinin ardından parke taşı döşemesi için hazırlık çalışmalarına başladı. Ekipler ayrıca Piyaleoğlu Caddesi ile birlikte Altınel, Şelale, Kocatepe, Adalet, Bayındır, Ofis ve Darçın Sokakta parke tamirat; Urganlı Mahallesi İbrahim Çölova Meydanı ile Urganlı Yeniköy arasında parke döşeme çalışmalarını tamamladı.

SU DOLUM İSTASYONLARINA BİR YENİSİ DAHA EKLENİYOR

Turgutlu Belediyesi, çiftçilerin ve üreticilerin en büyük sorunlarından birisi olan ilaç makinelerine su dolum işlemlerini kolaylıkla yapabildikleri su dolum istasyonunu Saribey Mahallesine kazandırıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmada zemin düzenleme ve bordür döşeme işlemi devam ediyor.

“ÖNEMLİ BİR SORUNU ORTADAN KALDIRDIK”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Açılışını Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile birlikte yaptığımız ve önümüzdeki hafta faaliyete geçireceğimiz Cuma Pazarında İlçe Başkanımız Hasan Ayma ve daire müdürlerimizle birlikte incelemelerde bulunduk. Turgutlu’muz ve bölge halkı modern bir pazar yerine kavuştu, halkımıza en iyi hizmeti sunmak için mesaimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bununla birlikte Turgutlu’muzda tespit ettiğimiz noktalara yeni su dolum istasyonları kazandırıyoruz. Bu istasyonlarımızla çiftçilerimiz ve üreticilerimizin yaşadıkları önemli bir sorunu ortadan kaldırdık. Planladığımız mahallelerimizde de en kısa süre içerisinde yeni su dolum istasyonlarının kurulumunu tamamlayacağız” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.