İLÇE PROTOKOLÜ BAĞIMLIĞA KARŞI MÜCADELEDE TEK YÜREK OLDU

SALİHLİ 27.01.2024 - 14:12, Güncelleme: 27.01.2024 - 14:12
 

İLÇE PROTOKOLÜ BAĞIMLIĞA KARŞI MÜCADELEDE TEK YÜREK OLDU

Manisa’nın Salihli ilçesinde Bağımlılık ile Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı düzenlendi. Toplantıda Uyuşturucu ile mücadele konusunda kararlık mesajı verildi, alınacak tedbirler değerlendirildi.
Salihli İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Toplantı Salonu’nda Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleşti. YAPILACAK ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ Toplantı Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Uyuşturucu ile mücadele konusunda kararlı ve bir o kadar da sorumluluk duygusuyla hareket edip, çocuklarımızı ve gençlerimizi kurtarmak, diğer taraftan ve en önemlisi gençlerimizi zehirleyenlerle mücadele etmek amacıyla her türlü tedbirin alınması gerektiği konusunda yapılan çalışmalar ile bundan sonra kurumlarımızın yapacağı çalışmalar değerlendirildi. TOPLANTIYA YOĞUN KATILIM Toplantıya Kaymakam Sağlam’ın yanı sıra, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Doğukan Karaaslan, KOM Büro Amiri Resul Uygun, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sezgin Güleç, İlçe Müftüsü Ali Çebi, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Oktay Ayaz, Ceza İnfaz Kurumu Müdür V. Sedat Yıldız ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Alim Yavuz katıldı. (İHA)                                        
Manisa’nın Salihli ilçesinde Bağımlılık ile Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı düzenlendi. Toplantıda Uyuşturucu ile mücadele konusunda kararlık mesajı verildi, alınacak tedbirler değerlendirildi.

Salihli İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Toplantı Salonu’nda Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleşti.

YAPILACAK ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantı Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Uyuşturucu ile mücadele konusunda kararlı ve bir o kadar da sorumluluk duygusuyla hareket edip, çocuklarımızı ve gençlerimizi kurtarmak, diğer taraftan ve en önemlisi gençlerimizi zehirleyenlerle mücadele etmek amacıyla her türlü tedbirin alınması gerektiği konusunda yapılan çalışmalar ile bundan sonra kurumlarımızın yapacağı çalışmalar değerlendirildi.

TOPLANTIYA YOĞUN KATILIM

Toplantıya Kaymakam Sağlam’ın yanı sıra, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Doğukan Karaaslan, KOM Büro Amiri Resul Uygun, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sezgin Güleç, İlçe Müftüsü Ali Çebi, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Oktay Ayaz, Ceza İnfaz Kurumu Müdür V. Sedat Yıldız ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Alim Yavuz katıldı. (İHA)                                        

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.