Çermik’te karla mücadele devam ediyor

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2026 - 16:28, Güncelleme: 01.01.2026 - 16:18
 

Çermik’te karla mücadele devam ediyor

Çermik’te karla mücadele devam ediyor
Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde son yılların en şiddetli kış mevsimi yaşanıyor.İlçe merkezinde kar kalınlığı 30, kırsal mahallelerde 50 santimetreyi geçmiş durumda. İlçe merkezinde ve kırsal mahallelerde kapanan köy yolları, Çermik Belediyesi tarafından açılmaya devam ediyor. İlçede karla mücadele konusunda açıklamalar yapan Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, 80 personel, 2 greyder, 8 kepçe ile sahada olduklarını söyledi. Karamehmetoğlu, ’’İlçe merkezi ve mahalle gurup yollarının bir çoğunu açtık. Kapalı olan diğer kırsal mahalle yollarının açılması içinde tüm imkanları seferber ettik’’ dedi.
Çermik’te karla mücadele devam ediyor
Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde son yılların en şiddetli kış mevsimi yaşanıyor.
İlçe merkezinde kar kalınlığı 30, kırsal mahallelerde 50 santimetreyi geçmiş durumda. İlçe merkezinde ve kırsal mahallelerde kapanan köy yolları, Çermik Belediyesi tarafından açılmaya devam ediyor. İlçede karla mücadele konusunda açıklamalar yapan Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, 80 personel, 2 greyder, 8 kepçe ile sahada olduklarını söyledi. Karamehmetoğlu, ’’İlçe merkezi ve mahalle gurup yollarının bir çoğunu açtık. Kapalı olan diğer kırsal mahalle yollarının açılması içinde tüm imkanları seferber ettik’’ dedi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.