İYİ PARTİLİ GÖZDE AYTAÇ’TAN YANGIN BÖLGESİNE ZİYARET

MANİSA 12.08.2025 - 16:09, Güncelleme: 12.08.2025 - 16:18
 

İYİ PARTİLİ GÖZDE AYTAÇ’TAN YANGIN BÖLGESİNE ZİYARET

Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Sarıalan Mahallesi’nde çıkan yangın yürütülen çalışmalarla 7 saat sonunda kontrol altına alındı. Yangında bazı tarım araçları, ev çevreleri ve bahçeler zarar görürken, mahalle sakinleri endişe dolu anlar yaşadı. İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Gözde Aytaç, yangının ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundu, vatandaşlarla görüştü ve geçmiş olsun dileklerini iletti.
Sarıalan ziyareti sırasında konuşan Başkan Aytaç, orman yangınlarının önlenmesinde halkın bilinçli olmasının yanı sıra yerel ve ulusal yönetimlerin görevlerini eksiksiz yerine getirmesinin önemini vurguladı. “BU MİRASI KORUMAK HEPİMİZİN SORUMLULUĞU” Aytaç, “Ormanlarımız, hem doğal zenginliğimiz hem de geleceğimiz için en değerli mirasımızdır. Bu mirası korumak hepimizin sorumluluğu. Halkımızın dikkatli olması kadar, yetkili kurumların da gerekli tedbirleri zamanında alması şarttır.” MECLİS ÖNERGESİNE DİKKAT ÇEKTİ İYİ Partili Aytaç, İYİ Parti olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sundukları orman yangınlarının önlenmesine yönelik önergenin önemine değinerek, neden kabul edilmediğinin sorgulanması gerektiğini ifade etti: “Hazırladığımız önerge, hem yangın öncesi tedbirlerin artırılmasını hem de yangın sonrası iyileştirme çalışmalarının hızlandırılmasını içeriyordu. Bugün yaşadığımız bu olay, o önergenin ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha göstermiştir.” YANGIN KAHRAMANLARINA TEŞEKKÜR Başkan Aytaç, yangına müdahale eden ekiplerin özverisini takdir ederek, “Orman teşkilatımız, itfaiyecilerimiz, gönüllüler ve tüm görevli ekipler büyük bir fedakârlıkla çalıştı. Onların cesareti ve hızlı müdahalesi sayesinde felaketin boyutu büyümeden önlendi. Her birine minnettarız.” dedi. DESTEK SÖZÜ İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Gözde Aytaç sözlerinin sonunda mahalle sakinlerine destek sözü verirken şu ifadeleri kullandı; “Bölge halkının yaralarının sarılması için elimizden gelen desteği sağlayacağız, İYİ Parti olarak bu süreçte hemşerilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Hepimize geçmiş olsun ” (Ahmet İlhan Sağlam)
Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Sarıalan Mahallesi’nde çıkan yangın yürütülen çalışmalarla 7 saat sonunda kontrol altına alındı. Yangında bazı tarım araçları, ev çevreleri ve bahçeler zarar görürken, mahalle sakinleri endişe dolu anlar yaşadı. İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Gözde Aytaç, yangının ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundu, vatandaşlarla görüştü ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sarıalan ziyareti sırasında konuşan Başkan Aytaç, orman yangınlarının önlenmesinde halkın bilinçli olmasının yanı sıra yerel ve ulusal yönetimlerin görevlerini eksiksiz yerine getirmesinin önemini vurguladı.

“BU MİRASI KORUMAK HEPİMİZİN SORUMLULUĞU”

Aytaç, “Ormanlarımız, hem doğal zenginliğimiz hem de geleceğimiz için en değerli mirasımızdır. Bu mirası korumak hepimizin sorumluluğu. Halkımızın dikkatli olması kadar, yetkili kurumların da gerekli tedbirleri zamanında alması şarttır.”

MECLİS ÖNERGESİNE DİKKAT ÇEKTİ

İYİ Partili Aytaç, İYİ Parti olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sundukları orman yangınlarının önlenmesine yönelik önergenin önemine değinerek, neden kabul edilmediğinin sorgulanması gerektiğini ifade etti: “Hazırladığımız önerge, hem yangın öncesi tedbirlerin artırılmasını hem de yangın sonrası iyileştirme çalışmalarının hızlandırılmasını içeriyordu. Bugün yaşadığımız bu olay, o önergenin ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha göstermiştir.”

YANGIN KAHRAMANLARINA TEŞEKKÜR

Başkan Aytaç, yangına müdahale eden ekiplerin özverisini takdir ederek, “Orman teşkilatımız, itfaiyecilerimiz, gönüllüler ve tüm görevli ekipler büyük bir fedakârlıkla çalıştı. Onların cesareti ve hızlı müdahalesi sayesinde felaketin boyutu büyümeden önlendi. Her birine minnettarız.” dedi.

DESTEK SÖZÜ

İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Gözde Aytaç sözlerinin sonunda mahalle sakinlerine destek sözü verirken şu ifadeleri kullandı; “Bölge halkının yaralarının sarılması için elimizden gelen desteği sağlayacağız, İYİ Parti olarak bu süreçte hemşerilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Hepimize geçmiş olsun ” (Ahmet İlhan Sağlam)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.