İYİ PARTİLİ ÖZCAN, MESİR MACUNUNU DÜNYAYA TANITACAK

SİYASET 28.01.2024 - 18:55, Güncelleme: 28.01.2024 - 18:55
 

İYİ PARTİLİ ÖZCAN, MESİR MACUNUNU DÜNYAYA TANITACAK

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, Manisa'nın meşhur mesir macununu dünyaya tanıtmak için kolları sıvadı. Özcan, dün Mesir Macunu Tanıtma ve Turizm Derneği'ni ziyaret ederek, dernek başkanı Ufuk Tanık'tan bilgi aldı.
Mesir Macunu Tanıtma ve Turizm Derneği sonrası açıklamalarda bulunan İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, mesir macunu ile ilgili olarak hayata geçirmek istediği projeleri açıkladı. “ÖNEMLİ PROJELER HAYATA GEÇİRECEĞİZ” İYİ Partili Özcan, "Mesir macunu, Manisa'mızın en önemli değerlerinden biri. Bu değeri daha geniş kitlelere tanıtmak ve tanıtımını artırmak için önemli projeler hayata geçireceğiz" dedi. “MESİR MACUNLU YENİ ÜRÜNLER GELİŞTİRECEĞİZ” Özcan'ın projeleri şöyle: “Ülkemizde uluslararası düzeyde olan tüm fuarlara mesir macununu götüreceğiz. İlimizde mesir macunu tadım fuarı düzenleyeceğiz. Havaalanı, liman, gar ve terminallerde mesir macunu reklamı yapacağız. Ulusal kanallarda mesir macunu reklamı yapacağız. Mesir macunu fuarına ünlü isimleri ve YouTuber'ları davet edeceğiz. 17 ilçeden fuar için ücretsiz taşıma yapacağız. Mesir macunu yapımında kullanılan bitkileri kendi kendimize üreteceğiz. Mesir macunlu yeni ürünler geliştireceğiz.” “MANİSA'MIZA ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK” İYİ Partili Özcan, "Bu projelerle mesir macunu, dünyada daha fazla tanınacak ve Manisa'mıza önemli katkılar sağlayacak" dedi. Haber Merkezi 
İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, Manisa'nın meşhur mesir macununu dünyaya tanıtmak için kolları sıvadı. Özcan, dün Mesir Macunu Tanıtma ve Turizm Derneği'ni ziyaret ederek, dernek başkanı Ufuk Tanık'tan bilgi aldı.

Mesir Macunu Tanıtma ve Turizm Derneği sonrası açıklamalarda bulunan İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, mesir macunu ile ilgili olarak hayata geçirmek istediği projeleri açıkladı.

“ÖNEMLİ PROJELER HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

İYİ Partili Özcan, "Mesir macunu, Manisa'mızın en önemli değerlerinden biri. Bu değeri daha geniş kitlelere tanıtmak ve tanıtımını artırmak için önemli projeler hayata geçireceğiz" dedi.

“MESİR MACUNLU YENİ ÜRÜNLER GELİŞTİRECEĞİZ”

Özcan'ın projeleri şöyle: “Ülkemizde uluslararası düzeyde olan tüm fuarlara mesir macununu götüreceğiz. İlimizde mesir macunu tadım fuarı düzenleyeceğiz. Havaalanı, liman, gar ve terminallerde mesir macunu reklamı yapacağız. Ulusal kanallarda mesir macunu reklamı yapacağız. Mesir macunu fuarına ünlü isimleri ve YouTuber'ları davet edeceğiz. 17 ilçeden fuar için ücretsiz taşıma yapacağız. Mesir macunu yapımında kullanılan bitkileri kendi kendimize üreteceğiz. Mesir macunlu yeni ürünler geliştireceğiz.”

“MANİSA'MIZA ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK”

İYİ Partili Özcan, "Bu projelerle mesir macunu, dünyada daha fazla tanınacak ve Manisa'mıza önemli katkılar sağlayacak" dedi. Haber Merkezi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.