İZMİR-ANKARA KARAYOLUNDA İNTİHAR GİRİŞİMİ! EKİPLER SON ANDA KURTARDI

TURGUTLU (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2023 - 09:08, Güncelleme: 17.11.2023 - 09:08
 

İZMİR-ANKARA KARAYOLUNDA İNTİHAR GİRİŞİMİ! EKİPLER SON ANDA KURTARDI

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde intihara teşebbüs eden şahsı, ekipler bir anlık dalgınlığından faydalanarak kurtarmayı başardı. O anlar kameraya yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, İzmir-Ankara karayolu Turgutlu Mobil Kavşağında bulunan battı çıktı kavşağı üzerinde S.S. isimli şahıs intihara kalkıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. TRAFİK GEÇİCİ OLARAK KAPATILDI Emniyet ekipleri tedbir amacıyla İzmir-Ankara karayolu üzerinde bulunan köprülü kavşağı Turgutlu girişinden trafiğe geçici olarak kapattı. Şahsı ikna çabaları devam ettiği sırada itfaiye ve polis ekipleri S.S.'yi bir anlık dalgınlığından yararlanarak kurtarmayı başardı. Öte yandan o anlar kameraya yansıdı.                      
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde intihara teşebbüs eden şahsı, ekipler bir anlık dalgınlığından faydalanarak kurtarmayı başardı. O anlar kameraya yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir-Ankara karayolu Turgutlu Mobil Kavşağında bulunan battı çıktı kavşağı üzerinde S.S. isimli şahıs intihara kalkıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

TRAFİK GEÇİCİ OLARAK KAPATILDI

Emniyet ekipleri tedbir amacıyla İzmir-Ankara karayolu üzerinde bulunan köprülü kavşağı Turgutlu girişinden trafiğe geçici olarak kapattı. Şahsı ikna çabaları devam ettiği sırada itfaiye ve polis ekipleri S.S.'yi bir anlık dalgınlığından yararlanarak kurtarmayı başardı. Öte yandan o anlar kameraya yansıdı.                      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.