İzmir’de çifte vatandaşlar Bulgaristan seçimleri için sandık başında

POLİTİKA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2023 - 11:10, Güncelleme: 02.04.2023 - 11:10
 

İzmir’de çifte vatandaşlar Bulgaristan seçimleri için sandık başında

BULGARİSTAN’DA YAPILAN ERKEN GENEL SEÇİMİ İÇİN TÜRKİYE’DE YAŞAYAN ÇİFTE VATANDAŞLAR İÇİN OY VERME İŞLEMLERİ BAŞLADI. İZMİR'DE DE BULGARİSTAN VATANDAŞLIĞI BULUNAN BİNLERCE KİŞİ, SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE SANDIK BAŞINA GİTTİ.
Bulgaristan’da yapılan erken genel seçimi için Türkiye’de yaşayan çifte vatandaşlar için oy verme işlemleri başladı. İzmir’de de Bulgaristan vatandaşlığı bulunan binlerce kişi, sabahın erken saatlerinde sandık başına gitti. Bulgaristan’da kurulamayan hükümet nedeniyle 3. kez tekrarlanan genel seçimler çerçevesinde Türkiye’de yaşayan çifte vatandaşlar oy kullanmaya başladı. İzmir’de yaşayan çifte vatandaşlar için 10 noktada, 18 sandık kurulurken, vatandaşlar sabah saat 08.00 itibarı ile oy vermeye başladı. Buca Çamlıkule Şehit Ömer Sarı İlkokulu’nda kurulan sandıkta oyunu kullanan Vahiddin Durmaz, "Burada böyle bir organizasyon olmasından mutluyuz. Gelip oyumuzu kullandık, havalar ısınınca da Bulgaristan’a gezmeye gideceğiz. Hayırlısı olsun Bulgaristan hakkında" dedi. Sema Aydın ise "Oyumuzu burada kullanabilmek çok kolaylık sağladı. İşimizi aksatıp oralara gitmemiş oluyoruz. Geleceğimiz için oy kullanıyoruz" diye konuştu.
BULGARİSTAN’DA YAPILAN ERKEN GENEL SEÇİMİ İÇİN TÜRKİYE’DE YAŞAYAN ÇİFTE VATANDAŞLAR İÇİN OY VERME İŞLEMLERİ BAŞLADI. İZMİR'DE DE BULGARİSTAN VATANDAŞLIĞI BULUNAN BİNLERCE KİŞİ, SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE SANDIK BAŞINA GİTTİ.

Bulgaristan’da yapılan erken genel seçimi için Türkiye’de yaşayan çifte vatandaşlar için oy verme işlemleri başladı. İzmir’de de Bulgaristan vatandaşlığı bulunan binlerce kişi, sabahın erken saatlerinde sandık başına gitti.

Bulgaristan’da kurulamayan hükümet nedeniyle 3. kez tekrarlanan genel seçimler çerçevesinde Türkiye’de yaşayan çifte vatandaşlar oy kullanmaya başladı. İzmir’de yaşayan çifte vatandaşlar için 10 noktada, 18 sandık kurulurken, vatandaşlar sabah saat 08.00 itibarı ile oy vermeye başladı.

Buca Çamlıkule Şehit Ömer Sarı İlkokulu’nda kurulan sandıkta oyunu kullanan Vahiddin Durmaz, "Burada böyle bir organizasyon olmasından mutluyuz. Gelip oyumuzu kullandık, havalar ısınınca da Bulgaristan’a gezmeye gideceğiz. Hayırlısı olsun Bulgaristan hakkında" dedi. Sema Aydın ise "Oyumuzu burada kullanabilmek çok kolaylık sağladı. İşimizi aksatıp oralara gitmemiş oluyoruz. Geleceğimiz için oy kullanıyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.