KADINLAR ŞALVAR GECESİ’NDE STRES ATTI
KADINLAR ŞALVAR GECESİ’NDE STRES ATTI
Manisa Büyükşehir, Şehzadeler ve Yunusemre Belediyeleri, Aşağıçobanisa Mahallesi’nde düzenlenen "Şalvar Gecesi" etkinliğinde güçlerini birleştirdi. Mahalle kültürünü ve komşuluk bağlarını güçlendirmeyi hedefleyen organizasyonda, kadınlar geleneksel kıyafetleri ve müzik eşliğinde doyasıya eğlenirken, çocuklar ise Kukla Çilli Show ve çeşitli etkinliklerle bayram havası yaşadı.
Manisa’nın üç büyük belediyesi; Büyükşehir, Şehzadeler ve Yunusemre, Aşağıçobanisa Mahallesi’nde sosyal hayatı canlandırmak adına anlamlı bir iş birliğine imza attı. "Vatandaş odaklı hizmet" anlayışının sahaya yansıdığı etkinlikte, Aşağıçobanisa meydanı uzun süre unutulmayacak samimi bir atmosfere ev sahipliği yaptı.
"KADINLAR DAYANIŞMANIN KEYFİNİ ÇIKARDI"
Geleneksel mahalle kültürünün en önemli unsurlarından biri olan "Şalvar Gecesi" konseptiyle düzenlenen programda, kadınlar müzik eşliğinde bir araya gelerek günlük hayatın stresinden uzaklaştı. Şalvarlarını giyerek dayanışmanın ve paylaşmanın keyfini yaşayan kadın katılımcılar, bu tür etkinliklerin komşuluk ilişkilerini yeniden canlandırdığını ifade ederek belediyelere teşekkürlerini sundu.
"ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCE DOLU SAATLER"
Etkinlikte sadece yetişkinler değil, mahallenin minikleri de unutulmadı. Program öncesinde çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikram edilirken, Kukla Çilli Show gösterisi miniklerden büyük alkış topladı. Yüz boyama stantlarında renkli anlar yaşayan çocuklar, aileleriyle birlikte keyifli bir akşam geçirdi. Belediye yetkilileri, bu tür organizasyonların mahalle bazlı sosyal projelerin bir parçası olduğunu vurgulayarak, "Amacımız gönülleri birleştirmek ve vatandaşlarımızın bir araya gelerek toplumsal bağlarını güçlendirmesine vesile olmaktır" açıklamasında bulundu.
Muhabir: BELGİN KOÇAK
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
