KADINLAR ÜRETİYOR, MESİR CANLANIYOR
Yunusemre Belediyesi Kadın Dayanışma ve Eğitim Merkezlerinde eğitim gören kursiyerler, 486.’cı Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali etkinlikleri kapsamında Emekliler Parkı’nda kurulan stantlarda ürettikleri el emeği ürünleri satışa sunuyor.
El emeği göz nuru eserler meraklılarını bekliyor. 486.’cı Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali etkinlikleri kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunu-semre Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi iş birliği ile üreten kadınların eserleri mesir şenliklerine renk katıyor.
EL EMEĞİ ESERLER STANTLARDA
Emekliler Parkı’nda kurulan stantlar ile el emeği eserler alıcılarının beğenisine sunuldu. Yunusemre Belediyesi bünyesinde hizmet veren 11 Kadın Dayanışma ve Eğitim Merkezi’nde eğitim gören kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünleri fes-tival süresince meraklılarının beğenisine sunulacak.
BAŞKAN BALABAN'DAN STANTLARA ZİYARET
Festivalin ilk gününde stantları Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan da ziyaret ederek kursiyerlere bol kazançlar diledi. Stantları tek tek gezen Başkan Balaban, üreten kadınların yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.
Editör: AHMET İLHAN SAĞLAM
Manisa HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
