KÖPRÜBAŞI YENİ YOLUNA KAVUŞTU
KÖPRÜBAŞI YENİ YOLUNA KAVUŞTU
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesine bağlı Temrek ve Atatürk mahallelerinde yürüttüğü toplam 2,5 kilometrelik soğuk asfalt çalışmalarını tamamladı. Su deposu ve tarımsal alanlara ulaşımı sağlayan güzergahlar güvenli hale getirildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa'nın 17 ilçesinde ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşların güvenli yollarda seyahat etmesini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri, Köprübaşı ilçesine bağlı Temrek ve Atatürk mahallelerinde toplam 2,5 kilometrelik yolda soğuk asfalt uygulaması gerçekleştirdi.
TEMREK MAHALLESİ
Çalışmaların ilk adresi Temrek Mahallesi oldu. Karabük Su Deposu yolunda yürüttüğü zemin hazırlığının ardından yaklaşık 1,5 kilometrelik güzergahta soğuk asfalt serimi yaptı. Gerçekleştirilen çalışma, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün su deposuna ve ana su hattına ulaşımı sağlayan yolun standardını yükseltti.
TARIMSAL YOLLAR
Temrek Mahallesi'ndeki çalışmanın ardından ekipler, Atatürk Mahallesi'nde yaklaşık 1 kilometrelik Akgedik yolunda soğuk asfalt uygulaması gerçekleştirdi. Özellikle tarımsal alanlara ulaşımda kullanılan güzergah, yapılan müdahaleyle daha güvenli ve kullanışlı bir yapıya kavuştu.
HER NOKTAYA EŞİT HİZMET
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Köprübaşı'nda tamamlanan yol çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Dutlulu, Manisa'nın her noktasına hizmet ulaştırmak için çalıştıklarını belirterek vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya ve yolları yenilemeye devam edeceklerini ifade etti.
İHA
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
