Kore Gazisi Akşehir’de son yolculuğuna uğurlandı

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2026 - 14:55, Güncelleme: 11.02.2026 - 14:38
 

Kore Gazisi Akşehir’de son yolculuğuna uğurlandı

Kore Gazisi Akşehir’de son yolculuğuna uğurlandı
Konya’nın Akşehir ilçesinde 95 yaşında vefat eden Kore Gazisi Kazım Çetinkaya, düzenlenen resmi törenle son yolculuğuna uğurlandı. Kore Gazisi Kazım Çetinkaya için Akşehir Hasan Paşa İmaret Camii’de cenaze töreni düzenlendi. Kılınan cenaze namazının ardından Çetinkaya’nın naaşı Nasreddin Hoca Mezarlığı’nda defnedildi. Cenaze törenine, yakınları, Akşehir Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı İsmail İnce, Akşehir Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri, askerler, gazi ve şehit aileleri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Kore Gazisi Akşehir’de son yolculuğuna uğurlandı
Konya’nın Akşehir ilçesinde 95 yaşında vefat eden Kore Gazisi Kazım Çetinkaya, düzenlenen resmi törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Kore Gazisi Kazım Çetinkaya için Akşehir Hasan Paşa İmaret Camii’de cenaze töreni düzenlendi. Kılınan cenaze namazının ardından Çetinkaya’nın naaşı Nasreddin Hoca Mezarlığı’nda defnedildi. Cenaze törenine, yakınları, Akşehir Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı İsmail İnce, Akşehir Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri, askerler, gazi ve şehit aileleri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.