KÜÇÜK VE TAHTALI AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

YAŞAM 08.10.2023 - 16:04, Güncelleme: 25.11.2023 - 16:34
 

KÜÇÜK VE TAHTALI AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

ETV-Denge Gazetesi Sorumlu Müdürü Görkem Küçük, Erinöz Bahçe Mobilyalarında Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak görev yapan Damla Tahtalı ile geçtiğimiz günlerde hayatını birleştirdi.
Gerçekleştirilen düğünde gelin Damla Tahtalı güzelliği ve pozitif enerjisi ile tüm davetlileri kendisine hayran bıraktı. Ayşe Tahtalı ve Orhan-Serpil Küçük çiftleri düğüne gelen davetlileri düğün salonunun girişinde karşılarken evlatlarının mutlu gününe katılan ve çiçek gönderenlere teşekkür ettiklerini dile getirdiler. DAVETLİLER DÜĞÜNDE DOYASIYA EĞLENDİ Eğlencenin ve mutluluğun bir an bile eksik olmadığı bu keyifli düğünde damadın arkadaşları tarafından yapılan eğlence ise geceye damga vurdu. Çiftler Görkem ve Damla ile misafirler çalınan parçalar eşliğinde doyasıya eğlendi. Küçük ve Tahtalı aileleri davetlilerle yakından ilgilenerek katılan herkese teşekkür etti. DAMLA VE GÖRKEM DAVETLİLERE SESLENDİ Düğüne katılanlara seslenen Damla ve Görkem, “Bizi bu özel ve anlamlı günümüzde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Doyasıya eğlendiğimiz bu gecede sizlerin de mutlu olduğunu görmek bizleri ayrı sevindirdi. Hayatımızın bu dönüm noktasına sizlerin de şahitlik etmesi bizler için ayrı bir anlam ifade ediyor.” açıklamasında bulundu. YUMRUKAYA, KÜÇÜK’Ü TEBRİK ETTİ Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, yoğun iş temposu nedeniyle yurt dışında olduğu için düğüne katılamadı. Düğün merasimi sonrası Görkem Küçük, Yumrukaya’yı Ofis Home mağazasında ziyaret etti. ETV Halkla İlişkiler ve Personel Müdürü Yasemin Kurtaç da yapılan ziyarette yer aldı. Düğün merasimi nedeniyle Küçük’e düğün hediyesini ileten Yumrukaya, “Görkem oğlumuzu ve Damla kızımızı hayatını birleştirdikleri için tebrik ediyorum. Umarım çok mutlu olurlar ve birbirlerinin kıymetini bilirler. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.” ifadesinde bulundu. Hüseyin Güntaç Fömlu
ETV-Denge Gazetesi Sorumlu Müdürü Görkem Küçük, Erinöz Bahçe Mobilyalarında Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak görev yapan Damla Tahtalı ile geçtiğimiz günlerde hayatını birleştirdi.

Gerçekleştirilen düğünde gelin Damla Tahtalı güzelliği ve pozitif enerjisi ile tüm davetlileri kendisine hayran bıraktı. Ayşe Tahtalı ve Orhan-Serpil Küçük çiftleri düğüne gelen davetlileri düğün salonunun girişinde karşılarken evlatlarının mutlu gününe katılan ve çiçek gönderenlere teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

DAVETLİLER DÜĞÜNDE DOYASIYA EĞLENDİ

Eğlencenin ve mutluluğun bir an bile eksik olmadığı bu keyifli düğünde damadın arkadaşları tarafından yapılan eğlence ise geceye damga vurdu. Çiftler Görkem ve Damla ile misafirler çalınan parçalar eşliğinde doyasıya eğlendi. Küçük ve Tahtalı aileleri davetlilerle yakından ilgilenerek katılan herkese teşekkür etti.

DAMLA VE GÖRKEM DAVETLİLERE SESLENDİ

Düğüne katılanlara seslenen Damla ve Görkem, “Bizi bu özel ve anlamlı günümüzde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Doyasıya eğlendiğimiz bu gecede sizlerin de mutlu olduğunu görmek bizleri ayrı sevindirdi. Hayatımızın bu dönüm noktasına sizlerin de şahitlik etmesi bizler için ayrı bir anlam ifade ediyor.” açıklamasında bulundu.

YUMRUKAYA, KÜÇÜK’Ü TEBRİK ETTİ

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, yoğun iş temposu nedeniyle yurt dışında olduğu için düğüne katılamadı. Düğün merasimi sonrası Görkem Küçük, Yumrukaya’yı Ofis Home mağazasında ziyaret etti. ETV Halkla İlişkiler ve Personel Müdürü Yasemin Kurtaç da yapılan ziyarette yer aldı. Düğün merasimi nedeniyle Küçük’e düğün hediyesini ileten Yumrukaya, “Görkem oğlumuzu ve Damla kızımızı hayatını birleştirdikleri için tebrik ediyorum. Umarım çok mutlu olurlar ve birbirlerinin kıymetini bilirler. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.” ifadesinde bulundu. Hüseyin Güntaç Fömlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.