MANİSA BİLİM ŞENLİĞİ KAPILARINI 2. KEZ AÇTI

BİLİM VE TEKNOLOJİ 28.10.2023 - 13:58, Güncelleme: 28.10.2023 - 13:58
 

MANİSA BİLİM ŞENLİĞİ KAPILARINI 2. KEZ AÇTI

Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ev sahipliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen 100. Yıl Bilim Şenliği’nin açılışına katıldı. Vali Ünlü, “Şenliğin ülkemize, ilimize başarılı bilim insanlarının kazandırılmasında katkı sağlamasını temenni ediyor; çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.
Atatürk Kent Parkında gerçekleştirilen açılış törenine Vali Enver Ünlü’nün yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. REKTÖR KİBAR’DAN TEŞEKKÜR Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, böyle güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek paydaş kurumlara teşekkürlerini iletti. Vali Ünlü, Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşku içinde kutladığımız bu güzel haftada gerçekleştirilen Bilim Şenliğinin geleceğimizin teminatı olan ve geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimizin emin adımlarla ve çağın gereksinimlerine ayak uyduracak şekilde ilerlemesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eserim dediği Cumhuriyeti muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkaracak çalışmaların temeline ev sahipliği yapmakta olduğunu söyledi. VALİ ÜNLÜ’DEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER Vali Ünlü, “Bugün burada geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın yapmış olduğu bilimsel çalışmaları görüyor; Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlarken umutla baktığımız yarınlarda bu çocuklarımızın ülkemizin ilerlemesinde, kalkınmasında, muasır medeniyetler seviyesine çıkmasında aktif rol alacağına, geleceğin Türkiye'sine mühürlerini vurup, imzalarını atacaklarına inanıyorum. Kutlu medeniyet yolumuzu aydınlatan yegâne ışığın bilim olduğunun farkında olan gençlerimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.’ Sözünün hakkını vererek vatanımızı, ay yıldızlı bayrağımızı, şanlı devletimizi ve aziz milletimizi gelecekteki hak ettiği yere taşıyacaktır.” Dedi. “ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM” Şenliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Vali Ünlü, “Şenliğin ülkemize, ilimize başarılı bilim insanlarının kazandırılmasında katkı sağlamasını temenni ediyor; çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin 100. Yılında herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi. PLAKET TAKDİM EDİLDİ Konuşmaların ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, tarafından Vali Enver Ünlü ve paydaş kurumlara plaket takdim edildi. Açılış töreni sonrası Vali Enver Ünlü ve protokol üyeleri bilimsel etkinliklerin yer aldığı stantları gezerek öğrencilerden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Hüseyin Güntaç Fömlu
Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ev sahipliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen 100. Yıl Bilim Şenliği’nin açılışına katıldı. Vali Ünlü, “Şenliğin ülkemize, ilimize başarılı bilim insanlarının kazandırılmasında katkı sağlamasını temenni ediyor; çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Atatürk Kent Parkında gerçekleştirilen açılış törenine Vali Enver Ünlü’nün yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

REKTÖR KİBAR’DAN TEŞEKKÜR

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, böyle güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek paydaş kurumlara teşekkürlerini iletti. Vali Ünlü, Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşku içinde kutladığımız bu güzel haftada gerçekleştirilen Bilim Şenliğinin geleceğimizin teminatı olan ve geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimizin emin adımlarla ve çağın gereksinimlerine ayak uyduracak şekilde ilerlemesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eserim dediği Cumhuriyeti muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkaracak çalışmaların temeline ev sahipliği yapmakta olduğunu söyledi.

VALİ ÜNLÜ’DEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Vali Ünlü, “Bugün burada geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın yapmış olduğu bilimsel çalışmaları görüyor; Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlarken umutla baktığımız yarınlarda bu çocuklarımızın ülkemizin ilerlemesinde, kalkınmasında, muasır medeniyetler seviyesine çıkmasında aktif rol alacağına, geleceğin Türkiye'sine mühürlerini vurup, imzalarını atacaklarına inanıyorum. Kutlu medeniyet yolumuzu aydınlatan yegâne ışığın bilim olduğunun farkında olan gençlerimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.’ Sözünün hakkını vererek vatanımızı, ay yıldızlı bayrağımızı, şanlı devletimizi ve aziz milletimizi gelecekteki hak ettiği yere taşıyacaktır.” Dedi.

“ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Şenliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Vali Ünlü, “Şenliğin ülkemize, ilimize başarılı bilim insanlarının kazandırılmasında katkı sağlamasını temenni ediyor; çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin 100. Yılında herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, tarafından Vali Enver Ünlü ve paydaş kurumlara plaket takdim edildi. Açılış töreni sonrası Vali Enver Ünlü ve protokol üyeleri bilimsel etkinliklerin yer aldığı stantları gezerek öğrencilerden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Hüseyin Güntaç Fömlu

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.