MANİSALI ÇİÇEKÇİNİN 14 ŞUBAT KONSEPTİ SİPARİŞLERİ KATLADI

İZMİR 14.02.2024 - 15:40, Güncelleme: 14.02.2024 - 15:40
 

MANİSALI ÇİÇEKÇİNİN 14 ŞUBAT KONSEPTİ SİPARİŞLERİ KATLADI

14 Şubat Sevgililer Günü’nün gelmesiyle birlikte şehzadeler şehri Manisa’nın turistlik lokasyonunda bulunan Rose Art Çiçekçilik sıra dışı bir konsept uyguladı. Dükkânın ön tarafını tamamen çiçek ve gül yapraklarıyla kaplayan dükkân sahipleri bölgeye gelen turistlerin de ilgisini çekti. ETV’ye konuşan dükkân sahibi çok güzel tepkiler aldıklarını ve siparişlerin arttığını söyledi.
14 Şubat Sevgililer Günü hem sevgilileri hem de çiçekçileri heyecanlandırdı. Manisa’da çiçekçilik yapan Karataş ailesi ise 14 Şubat Sevgililer Günü’nü fırsat bilerek dükkânı farklı bir konsepte hazırladı.   VATANDAŞLAR FOTOĞRAF ÇEKMEYİ İHMAL ETMEDİLER Manisa’da Sultan Camii ve Muradiye Camii gibi tarihi ve turistlik noktasında bulunan Gürhan ile Emel Karataş çifti ve oğulları Kerem Karataş'ın işlettiği Rose Art Çiçekçiliğin önü çiçek ve gül yapraklarıyla süslendi. Renkli ve keyifli atmosferdeki çiçekçi dükkânını görenler cep telefonuna sarıldı ve fotoğraf çekmeyi ihmal etmedi. İşletme sahipleri ve yoldan geçen vatandaşlar da ETV mikrofonlarına düşüncelerini paylaştı. “SİPARİŞLER ARTTI” Gürhan Karataş, “14 Şubat Sevgililer Günü güzel ve kutlanılası bir gün. Müşterilerimize çok değer veriyoruz o nedenle çok iyi hazırlandık. Siparişler de arttı.” şeklinde konuştu. “DÜKKÂNIMIZ BİZİM HAYATIMIZ” Emel Karataş, “Dükkânımız bizim hayatımız ve evimizden önce geliyor. Memnuniyet de bizim için her şeyden önemli. Eşimin akılına böyle bir fikir geldi ve bugünde böyle süslemek istedik.” diye konuştu. “2 AY BOYUNCA HAZIRLANDIK” Kerem Karataş, “Buranın konsepti biraz daha Avrupa-i stile göre yapıldı. Burayı bu hale getirmek için 2 ay boyunca hazırlandık. Buraya gelen turistlerimize de hitap etmek bizim başlıca hedefimizdi. Burası Şehzadeler şehrinde tarihi bir bölge. Gelen vatandaşlarda fotoğraf çekiyorlar. İndirimler de yapıyoruz. Özellikle şehir dışından gelen müşterilerimize daha da yardımcı oluyoruz. Sevgililer Günü nedeniyle bugün gece yarısına kadar müşterilerimize hizmet vereceğiz.“ ifadelerini kullandı. “BÖYLESİNİ İLK DEFA GÖRÜYORUM” Bir hanımefendi Ayşe karayel, “Burayı çok beğendim, çok farklı. Böylesini ilk defa görüyorum, daha önce filmlerde görürdüm.” dedi.  “GÜZEL BİR DUYGU” Fatma Zehra Diker, “Buraların bu şekilde çiçeklerle kaplanması güzel bir duydu. Bence Sevgililer Günü bir gün değil her zaman olmalı.” sözlerini söyledi.  Belgin Koçak
14 Şubat Sevgililer Günü’nün gelmesiyle birlikte şehzadeler şehri Manisa’nın turistlik lokasyonunda bulunan Rose Art Çiçekçilik sıra dışı bir konsept uyguladı. Dükkânın ön tarafını tamamen çiçek ve gül yapraklarıyla kaplayan dükkân sahipleri bölgeye gelen turistlerin de ilgisini çekti. ETV’ye konuşan dükkân sahibi çok güzel tepkiler aldıklarını ve siparişlerin arttığını söyledi.

14 Şubat Sevgililer Günü hem sevgilileri hem de çiçekçileri heyecanlandırdı. Manisa’da çiçekçilik yapan Karataş ailesi ise 14 Şubat Sevgililer Günü’nü fırsat bilerek dükkânı farklı bir konsepte hazırladı.  

VATANDAŞLAR FOTOĞRAF ÇEKMEYİ İHMAL ETMEDİLER

Manisa’da Sultan Camii ve Muradiye Camii gibi tarihi ve turistlik noktasında bulunan Gürhan ile Emel Karataş çifti ve oğulları Kerem Karataş'ın işlettiği Rose Art Çiçekçiliğin önü çiçek ve gül yapraklarıyla süslendi. Renkli ve keyifli atmosferdeki çiçekçi dükkânını görenler cep telefonuna sarıldı ve fotoğraf çekmeyi ihmal etmedi. İşletme sahipleri ve yoldan geçen vatandaşlar da ETV mikrofonlarına düşüncelerini paylaştı.

“SİPARİŞLER ARTTI”

Gürhan Karataş, “14 Şubat Sevgililer Günü güzel ve kutlanılası bir gün. Müşterilerimize çok değer veriyoruz o nedenle çok iyi hazırlandık. Siparişler de arttı.” şeklinde konuştu.

“DÜKKÂNIMIZ BİZİM HAYATIMIZ”

Emel Karataş, “Dükkânımız bizim hayatımız ve evimizden önce geliyor. Memnuniyet de bizim için her şeyden önemli. Eşimin akılına böyle bir fikir geldi ve bugünde böyle süslemek istedik.” diye konuştu.

“2 AY BOYUNCA HAZIRLANDIK”

Kerem Karataş, “Buranın konsepti biraz daha Avrupa-i stile göre yapıldı. Burayı bu hale getirmek için 2 ay boyunca hazırlandık. Buraya gelen turistlerimize de hitap etmek bizim başlıca hedefimizdi. Burası Şehzadeler şehrinde tarihi bir bölge. Gelen vatandaşlarda fotoğraf çekiyorlar. İndirimler de yapıyoruz. Özellikle şehir dışından gelen müşterilerimize daha da yardımcı oluyoruz. Sevgililer Günü nedeniyle bugün gece yarısına kadar müşterilerimize hizmet vereceğiz.“ ifadelerini kullandı.

“BÖYLESİNİ İLK DEFA GÖRÜYORUM”

Bir hanımefendi Ayşe karayel, “Burayı çok beğendim, çok farklı. Böylesini ilk defa görüyorum, daha önce filmlerde görürdüm.” dedi.

 “GÜZEL BİR DUYGU”

Fatma Zehra Diker, “Buraların bu şekilde çiçeklerle kaplanması güzel bir duydu. Bence Sevgililer Günü bir gün değil her zaman olmalı.” sözlerini söyledi.  Belgin Koçak

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.