MANİSALI GAZETECİLER SPİL DAĞI’NDA BULUŞTU

GENEL 25.01.2026 - 12:16, Güncelleme: 25.01.2026 - 12:16
 

MANİSALI GAZETECİLER SPİL DAĞI’NDA BULUŞTU

Manisa Gazeteciler Cemiyeti, kentte görev yapan basın mensupları ve ailelerini Spil Dağı Milli Parkı’nda düzenlenen mangal etkinliğinde bir araya getirdi.
Manisa Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen sosyal etkinlik, basın mensuplarına yoğun çalışma temposu arasında nefes alma ve mesleki dayanışmayı güçlendirme imkânı sundu. DAYANIŞMA VURGUSU  Spil Dağı Milli Parkı’nda gerçekleştirilen mangal etkinliğine Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Aydın, cemiyet yönetim kurulu üyeleri ile kentte görev yapan çok sayıda basın mensubu aileleriyle birlikte katıldı. Etkinlik, samimi ve sakin bir atmosferde gerçekleşti. YOĞUN TEMPOYA DOĞADA MOLA Organizasyonda gazeteciler, mesleğin getirdiği yoğun ve stresli çalışma temposundan uzaklaşarak doğayla iç içe vakit geçirme fırsatı buldu. Katılımcılar, meslektaşlarıyla bir araya gelerek sosyal bağlarını güçlendirdi. ÇOCUKLARA ÖZEL OYUN ALANLARI Etkinliğe destek veren Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevlileri tarafından çocuklar için seyyar oyun alanları kuruldu. Oyun alanlarında zaman geçiren çocuklar, organizasyona hareketlilik kattı. “SOSYAL ETKİNLİKLER SÜRECEK” Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Aydın, etkinlikte yaptığı değerlendirmede birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Aydın, organizasyona katılan ve katılamayan tüm basın mensuplarına teşekkür ederek, benzer sosyal etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Başkan Aydın, Manisa Gazeteciler Cemiyeti’nin her koşulda gazetecilerin yanında olmaya devam edeceğini ifade etti. Editör: PINAR ÖZEL  
Manisa Gazeteciler Cemiyeti, kentte görev yapan basın mensupları ve ailelerini Spil Dağı Milli Parkı’nda düzenlenen mangal etkinliğinde bir araya getirdi.

Manisa Gazeteciler Cemiyeti " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Manisa Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen sosyal etkinlik, basın mensuplarına yoğun çalışma temposu arasında nefes alma ve mesleki dayanışmayı güçlendirme imkânı sundu.

DAYANIŞMA VURGUSU 

Spil Dağı Milli Parkı’nda gerçekleştirilen mangal etkinliğine Manisa Gazeteciler Cemiyeti " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Aydın, cemiyet yönetim kurulu üyeleri ile kentte görev yapan çok sayıda basın mensubu aileleriyle birlikte katıldı. Etkinlik, samimi ve sakin bir atmosferde gerçekleşti.

YOĞUN TEMPOYA DOĞADA MOLA

Organizasyonda gazeteciler, mesleğin getirdiği yoğun ve stresli çalışma temposundan uzaklaşarak doğayla iç içe vakit geçirme fırsatı buldu. Katılımcılar, meslektaşlarıyla bir araya gelerek sosyal bağlarını güçlendirdi.

ÇOCUKLARA ÖZEL OYUN ALANLARI

Etkinliğe destek veren Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevlileri tarafından çocuklar için seyyar oyun alanları kuruldu. Oyun alanlarında zaman geçiren çocuklar, organizasyona hareketlilik kattı.

“SOSYAL ETKİNLİKLER SÜRECEK”

Manisa Gazeteciler Cemiyeti " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Aydın, etkinlikte yaptığı değerlendirmede birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Aydın, organizasyona katılan ve katılamayan tüm basın mensuplarına teşekkür ederek, benzer sosyal etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Başkan Aydın, Manisa Gazeteciler Cemiyeti’nin her koşulda gazetecilerin yanında olmaya devam edeceğini ifade etti.

Editör: PINAR ÖZEL

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.