MANSUR YAVAŞ: ACIMIZ ÇOK BÜYÜK
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, hayatını kaybeden Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay için bir taziye mesajı yayımladı. Yavaş, mesajında derin üzüntüsünü dile getirerek Başkan Durbay’ın mücadelesine ve kişiliğine vurgu yaptı.
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay için bir taziye mesajı yayımlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş derin bir üzüntü içinde olduğunu ifade etti.
"ACIMIZ ÇOK BÜYÜK"
Yavaş, "Acımız çok büyük, kelimeler boğazımızda düğümleniyor... Manisa Şehzadeler Belediye Başkanımız, Gülşah Durbay’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. O, sadece bir belediye başkanı değil; gençliğinin baharında, en zorlu hastalığa karşı bile "Halkım için çalışacağım" diyerek dimdik duran, azmiyle hepimize örnek olan bir mücadele insanıydı. Hastalığının en ağır günlerinde bile yüzünden tebessümü, yüreğinden hizmet aşkını eksik etmedi. Biz ondan razıydık, Allah da ondan razı olsun. O mücadelesini, güler yüzünü ve cesaretini asla unutmayacağız." dedi.
Muhabir: HÜSEYİN GÜNTAÇ FÖMLU
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
