MURADİYE’DE SU FİYATLARI DÜŞECEK

SİYASET 16.08.2026 - 19:22, Güncelleme: 16.08.2026 - 21:04
 

MURADİYE’DE SU FİYATLARI DÜŞECEK

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Muradiye Mahallesi'nde devam eden 4 milyar liralık altyapı, arıtma ve su deposu yatırımları nedeniyle vatandaşların yaşadığı sıkıntılara dikkat çekti. Eylül ayında gerçekleştirilecek Olağanüstü MASKİ toplantısında tüm Muradiye su aboneleri için indirim uygulanacağını duyuran Dutlulu, halkın gösterdiği sabır için teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muradiye Mahallesi'nde uzun yıllardır yapılmayan altyapı eksikliklerini gidermek amacıyla 4 milyar lirayı aşan bütçeyle geniş çaplı bir yatırım süreci yürütüyor. Başkan Dutlulu, Muradiye Mahallesi'nde uzun yıllar boyunca ihmal edilen altyapı yatırımlarının dört bir yandan devam ettiğini açıkladı. Bölgede arıtma tesisi ve su deposu projeleri aralıksız sürdürülüyor. TOPLAM MALİYETİ 4 MİLYAR LİRAYI AŞIYOR Yürütülen projelerin toplam maliyeti 4 milyar lirayı aşıyor. Başkan Besim Dutlulu, devasa bütçeyle hayata geçirilen çalışmaların mahallenin kronikleşen su ve altyapı sorunlarını kalıcı olarak ortadan kaldırmayı hedeflediğini belirtti. Yatırımlar, kentin modernleşme sürecine katkı sunuyor. YAŞANAN SIKINTILAR EN KISA SÜREDE GİDERİLECEK Altyapı hamleleri sırasında geçici ulaşım ve su kesintisi gibi aksaklıklar yaşanıyor. Başkan Dutlulu, bölge halkının bu süreçte çok ciddi sıkıntılar çektiğinin farkında olduklarını bildirdi. Vatandaşların gösterdiği sabır ve anlayış için teşekkür eden Dutlulu, sürecin en kısa sürede tamamlanacağını kaydetti. MASKİ’NİN İNDİRİM PLANI Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) aboneleri rahatlatacak bir adım atmaya hazırlanıyor. Eylül ayında yapılacak Olağanüstü MASKİ toplantısı ile Muradiye’deki tüm su abonelerine yönelik indirim tarifesi uygulanması planlanıyor. Yönetim, çalışmalar süresince vatandaşların ekonomik yükünü hafifletmek için hazırlıklara başladı. EYLÜL AYINDAN SONRA İNDİRİM GELİYOR Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Değerli Muradiyeli Vatandaşlarımız, Yıllar boyunca yapılmayan altyapı yatırımlarından sonra dört bir yandan 4 milyarı aşkın bir bütçe ile altyapı arıtma ve su deposu çalışanlarına devam ediyoruz. Çok ciddi sıkıntılar çektiğinizin farkındayız, sabrınız için teşekkür ederim. Biz de Eylül ayında yapacağımız Olağanüstü MASKİ toplantımız ile tüm Muradiye su abonelerimize çalışmalar süresince indirim yapmak için çalışmalara başladık.” ifadelerini kullandı. Editör: ADNAN POYRAZ
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Muradiye Mahallesi'nde devam eden 4 milyar liralık altyapı, arıtma ve su deposu yatırımları nedeniyle vatandaşların yaşadığı sıkıntılara dikkat çekti. Eylül ayında gerçekleştirilecek Olağanüstü MASKİ toplantısında tüm Muradiye su aboneleri için indirim uygulanacağını duyuran Dutlulu, halkın gösterdiği sabır için teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muradiye Mahallesi'nde uzun yıllardır yapılmayan altyapı eksikliklerini gidermek amacıyla 4 milyar lirayı aşan bütçeyle geniş çaplı bir yatırım süreci yürütüyor. Başkan Dutlulu, Muradiye Mahallesi'nde uzun yıllar boyunca ihmal edilen altyapı yatırımlarının dört bir yandan devam ettiğini açıkladı. Bölgede arıtma tesisi ve su depo su projeleri aralıksız sürdürülüyor.

TOPLAM MALİYETİ 4 MİLYAR LİRAYI AŞIYOR

Yürütülen projelerin toplam maliyeti 4 milyar lirayı aşıyor. Başkan Besim Dutlulu, devasa bütçeyle hayata geçirilen çalışmaların mahallenin kronikleşen su ve altyapı sorunlarını kalıcı olarak ortadan kaldırmayı hedeflediğini belirtti. Yatırımlar, kentin modernleşme sürecine katkı sunuyor.

YAŞANAN SIKINTILAR EN KISA SÜREDE GİDERİLECEK

Altyapı hamleleri sırasında geçici ulaşım ve su kesintisi gibi aksaklıklar yaşanıyor. Başkan Dutlulu, bölge halkının bu süreçte çok ciddi sıkıntılar çektiğinin farkında olduklarını bildirdi. Vatandaşların gösterdiği sabır ve anlayış için teşekkür eden Dutlulu, sürecin en kısa sürede tamamlanacağını kaydetti.

MASKİ’NİN İNDİRİM PLANI

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) aboneleri rahatlatacak bir adım atmaya hazırlanıyor. Eylül ayında yapılacak Olağanüstü MASKİ toplantısı ile Muradiye’deki tüm su abonelerine yönelik indirim tarifesi uygulanması planlanıyor. Yönetim, çalışmalar süresince vatandaşların ekonomik yükünü hafifletmek için hazırlıklara başladı.

EYLÜL AYINDAN SONRA İNDİRİM GELİYOR

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Değerli Muradiyeli Vatandaşlarımız, Yıllar boyunca yapılmayan altyapı yatırımlarından sonra dört bir yandan 4 milyarı aşkın bir bütçe ile altyapı arıtma ve su depo su çalışanlarına devam ediyoruz. Çok ciddi sıkıntılar çektiğinizin farkındayız, sabrınız için teşekkür ederim. Biz de Eylül ayında yapacağımız Olağanüstü MASKİ toplantımız ile tüm Muradiye su abonelerimize çalışmalar süresince indirim yapmak için çalışmalara başladık.” ifadelerini kullandı.

Editör: ADNAN POYRAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.