NÜFUS MÜDÜRÜNDEN ADRESTE HİZMET

SARIGÖL 31.12.2025 - 10:33, Güncelleme: 31.12.2025 - 10:33
 

NÜFUS MÜDÜRÜNDEN ADRESTE HİZMET

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde görev yapan İlçe Nüfus Müdürü İlvan Kırdağ, daireye gelme imkânı bulunmayan yaşlı ve yatağa bağımlı vatandaşların nüfus işlemlerini adreslerinde gerçekleştiriyor. Mesai saatleri dışında da sürdürülen uygulama, ilçe halkının takdirini topluyor.
Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde görev yapan İlçe Nüfus Müdürü İlvan Kırdağ, daireye gelme imkanı olmayan yaşlı ve yatağa bağımlı vatandaşların resmi iş ve işlemlerini adreslerinde gerçekleştirerek örnek bir kamu hizmeti sunuyor. “HİZMETİ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİM” Kendi özel aracıyla, mesai saatleri dışında da yaşlı vatandaşların evlerine giden Nüfus Müdürü Kırdağ, vatandaşların nüfus işlemlerini daireye gelmelerine gerek kalmadan tamamlıyor. İlvan Kırdağ, yaptığı açıklamada, "Vatandaşa hizmet, Hakk'a hizmettir anlayışıyla hareket ediyorum. Daireye gelemeyecek durumda olan yaşlı ve yatalak vatandaşlarımızın resmi işlemlerini, resmi mesai dışında evlerine giderek yapıyorum. Görevim boyunca da bu hizmeti sürdürmeye devam edeceğim" dedi. MÜDÜRE TEŞEKKÜR MESAJI Evlerde ve kurumda yaşlı vatandaşlara sağladığı kolaylıklar sayesinde ilçe halkının takdirini kazanan Kırdağ, Sarıgöl'de sevilen bir kamu yöneticisi oldu. Hizmetten memnun kalan vatandaşlar ise, "Allah müdürümüzden razı olsun" diyerek teşekkürlerini dile getirdi. (İHA)
Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde görev yapan İlçe Nüfus Müdürü İlvan Kırdağ, daireye gelme imkânı bulunmayan yaşlı ve yatağa bağımlı vatandaşların nüfus işlemlerini adreslerinde gerçekleştiriyor. Mesai saatleri dışında da sürdürülen uygulama, ilçe halkının takdirini topluyor.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde görev yapan İlçe Nüfus Müdürü İlvan Kırdağ, daireye gelme imkanı olmayan yaşlı ve yatağa bağımlı vatandaşların resmi iş ve işlemlerini adreslerinde gerçekleştirerek örnek bir kamu hizmeti sunuyor.

“HİZMETİ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİM”

Kendi özel aracıyla, mesai saatleri dışında da yaşlı vatandaşların evlerine giden Nüfus Müdürü Kırdağ, vatandaşların nüfus işlemlerini daireye gelmelerine gerek kalmadan tamamlıyor. İlvan Kırdağ, yaptığı açıklamada, "Vatandaşa hizmet, Hakk'a hizmettir anlayışıyla hareket ediyorum. Daireye gelemeyecek durumda olan yaşlı ve yatalak vatandaşlarımızın resmi işlemlerini, resmi mesai dışında evlerine giderek yapıyorum. Görevim boyunca da bu hizmeti sürdürmeye devam edeceğim" dedi.

MÜDÜRE TEŞEKKÜR MESAJI

Evlerde ve kurumda yaşlı vatandaşlara sağladığı kolaylıklar sayesinde ilçe halkının takdirini kazanan Kırdağ, Sarıgöl'de sevilen bir kamu yöneticisi oldu. Hizmetten memnun kalan vatandaşlar ise, "Allah müdürümüzden razı olsun" diyerek teşekkürlerini dile getirdi. (İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.