OKUL ÇEVRELERİNDE SIKI DENETİM

AKHİSAR 07.02.2024 - 14:11, Güncelleme: 07.02.2024 - 14:11
 

OKUL ÇEVRELERİNDE SIKI DENETİM

Manisa İl Jandarma Komutanlığı tarafından öğrencilerin güvenle eğitim hayatını sürdürebilmeleri amacıyla okul çevrelerinde yaptığı denetlemede 24 şüpheli şahıs yakalandı.
Manisa İl Jandarma Komutanlığı öğrencilerin güvenle eğitim hayatını sürdürebilmeleri amacıyla 347 personelle denetleme yaptı. 4 BİN 425 ŞAHIS SORGULANDI İlkokul, ortaokul, lise, üniversite, öğrenci yurtlarının çevreleri, park bahçeler, metruk binalar, okulla ilişkisi olmadığı halde okul çevresinde bulunan şüpheli şahıslar ve aranan şahıslara yönelik "Çocuk ve Gençlerin Korunmasına yönelik Okul Çevreleri denetim uygulamasında" 4 bin 425 şahıs sorgulandı. Hakkında aranma kararı olan 24 şüpheli ise yakalanarak gözaltına alındı. 3 ARACA CEZAİ İŞLEM UYGULANDI  Aynı kapsamda Trafik Jandarması Timlerince, okul servis araçlarına yönelik denetimde 921 okul servis araç ve şoförü kontrol edilirken, 3 araca cezai işlem uygulandı, 1 okul servis aracı trafikten men edildi, 1 okul servis şoförünün de sürücü belgesi 6 ay süre ile geçici olarak geri alındı. (İHA)
Manisa İl Jandarma Komutanlığı tarafından öğrencilerin güvenle eğitim hayatını sürdürebilmeleri amacıyla okul çevrelerinde yaptığı denetlemede 24 şüpheli şahıs yakalandı.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı öğrencilerin güvenle eğitim hayatını sürdürebilmeleri amacıyla 347 personelle denetleme yaptı.

4 BİN 425 ŞAHIS SORGULANDI

İlkokul, ortaokul, lise, üniversite, öğrenci yurtlarının çevreleri, park bahçeler, metruk binalar, okulla ilişkisi olmadığı halde okul çevresinde bulunan şüpheli şahıslar ve aranan şahıslara yönelik "Çocuk ve Gençlerin Korunmasına yönelik Okul Çevreleri denetim uygulamasında" 4 bin 425 şahıs sorgulandı. Hakkında aranma kararı olan 24 şüpheli ise yakalanarak gözaltına alındı.

3 ARACA CEZAİ İŞLEM UYGULANDI 

Aynı kapsamda Trafik Jandarması Timlerince, okul servis araçlarına yönelik denetimde 921 okul servis araç ve şoförü kontrol edilirken, 3 araca cezai işlem uygulandı, 1 okul servis aracı trafikten men edildi, 1 okul servis şoförünün de sürücü belgesi 6 ay süre ile geçici olarak geri alındı. (İHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.