OKUL SERVİSLERİNE SIKI DENETİM

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2026 - 12:45, Güncelleme: 14.10.2026 - 12:45
 

OKUL SERVİSLERİNE SIKI DENETİM

Sarıgöl'de 2026-2027 eğitim öğretim yılında öğrencilerin taşındığı okul servis araçları emniyet, jandarma ve milli eğitim ekiplerince denetlendi.
Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde öğrencilerin okullarına güvenli ve huzurlu bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla okul servis araçlarına yönelik kapsamlı denetimler yürütüldü. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği kontrollerde araçların mevzuata uygunluk durumları incelendi. SÜRÜCÜLERE GÜVENLİK BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhittin Şen’in de sahada yer aldığı denetim sürecinde, öğrenci taşıyan servis araçlarının teknik donanımları, emniyet kemerleri ve evrakları kontrol edildi. Kontroller sırasında tespit edilen eksikliklere ilişkin sürücülere gerekli uyarılar yapılırken, trafik kurallarına uyulması ve olası risklerin en aza indirilmesi konusunda bilgilendirme sağlandı. DENETİMLER KARARLILIKLA SÜRECEK Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, taşımalı eğitimde ve öğrenci servislerinde güvenlik standartlarının üst seviyede tutulduğunu belirtti. Demirtaş, "Öğrencilerimizin okullarına güven içinde gidip gelmeleri öncelikli hedefimizdir. Çocuklarımızın emniyetli seyahat etmelerini sağlamak amacıyla kurumlar arası koordinasyonla yürüttüğümüz saha denetimlerini aralıksız sürdüreceğiz" dedi. İHA  
Sarıgöl'de 2026-2027 eğitim öğretim yılında öğrencilerin taşındığı okul servis araçları emniyet, jandarma ve milli eğitim ekiplerince denetlendi.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde öğrencilerin okullarına güvenli ve huzurlu bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla okul servis araçlarına yönelik kapsamlı denetimler yürütüldü. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği kontrollerde araçların mevzuata uygunluk durumları incelendi.

SÜRÜCÜLERE GÜVENLİK BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhittin Şen’in de sahada yer aldığı denetim sürecinde, öğrenci taşıyan servis araçlarının teknik donanımları, emniyet kemerleri ve evrakları kontrol edildi. Kontroller sırasında tespit edilen eksikliklere ilişkin sürücülere gerekli uyarılar yapılırken, trafik kurallarına uyulması ve olası risklerin en aza indirilmesi konusunda bilgilendirme sağlandı.

DENETİMLER KARARLILIKLA SÜRECEK

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, taşımalı eğitimde ve öğrenci servislerinde güvenlik standartlarının üst seviyede tutulduğunu belirtti. Demirtaş, "Öğrencilerimizin okullarına güven içinde gidip gelmeleri öncelikli hedefimizdir. Çocuklarımızın emniyetli seyahat etmelerini sağlamak amacıyla kurumlar arası koordinasyonla yürüttüğümüz saha denetimlerini aralıksız sürdüreceğiz" dedi.

İHA

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.