ÖZGÜR ÖZEL'DEN YENİ PARTİ SÖZLERİ

SİYASET 15.07.2026 - 12:56, Güncelleme: 15.07.2026 - 12:56
 

ÖZGÜR ÖZEL'DEN YENİ PARTİ SÖZLERİ

Özgür Özel, yeni parti hazırlıklarına ilişkin yaptığı açıklamada tüzük, program ve logo çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığını söyledi. Resmi kuruluş süreci için Temmuz sonu ile Ağustos başını işaret eden Özel, parti ismi konusunda genel kabul oluştuğunu belirtti. İsim ve logonun henüz kamuoyuyla paylaşılmadığını ifade eden Özel, "Şimdilik 'yeni parti' diyelim." dedi.
Mutlak Butlan kararının artından CHP’nin koltuğuna tekrardan Kemal Kılıçdaroğlu’nun gelmesiye birlikte Özgür Özel, yeni parti hazırlıkları kapsamında yürütülen çalışmaların son aşamaya geldiğini açıkladı. İSİM VE LOGO ÇALIŞMASI Siyaset kulislerinde gündeme gelen parti ismine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özel, çeşitli isimlerin konuşulduğunu ancak henüz resmi bir açıklama yapılmadığını söyledi. Parti ismi konusunda ortak bir görüşün oluşmaya başladığını ifade eden Özel, logo çalışmalarının da sürdüğünü dile getirdi. RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR Özel, isim ve logonun kamuoyuna henüz açıklanmadığını belirterek, ‘’Siyaset kulislerinde dolaşan isim iddialarına da açıklık getiren Özgür Özel, genel kabul gören bir isim ve logo üzerinde mutabık kalındığını belirterek şunları söyledi: "Çok isim dolaşıyor. Millet belirliyor, ben henüz belirlemedim ama isim ve logo çalışıyoruz. İsimde bir belirginleşme ortaya çıkmaya başladı genel olarak. Genel kabul gören isim belli, logo da çalışılıyor. Şimdilik 'yeni parti' diyelim." dedi. Kanyak: HABER MERKEZİ
Özgür Özel, yeni parti hazırlıklarına ilişkin yaptığı açıklamada tüzük, program ve logo çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığını söyledi. Resmi kuruluş süreci için Temmuz sonu ile Ağustos başını işaret eden Özel, parti ismi konusunda genel kabul oluştuğunu belirtti. İsim ve logonun henüz kamuoyuyla paylaşılmadığını ifade eden Özel, "Şimdilik 'yeni parti' diyelim." dedi.
Mutlak Butlan kararının artından CHP’nin koltuğuna tekrardan Kemal Kılıçdaroğlu’nun gelmesiye birlikte Özgür Özel, yeni parti hazırlıkları kapsamında yürütülen çalışmaların son aşamaya geldiğini açıkladı.
İSİM VE LOGO ÇALIŞMASI
Siyaset kulislerinde gündeme gelen parti ismine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özel, çeşitli isimlerin konuşulduğunu ancak henüz resmi bir açıklama yapılmadığını söyledi. Parti ismi konusunda ortak bir görüşün oluşmaya başladığını ifade eden Özel, logo çalışmalarının da sürdüğünü dile getirdi.
RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR
Özel, isim ve logonun kamuoyuna henüz açıklanmadığını belirterek, ‘’Siyaset kulislerinde dolaşan isim iddialarına da açıklık getiren Özgür Özel, genel kabul gören bir isim ve logo üzerinde mutabık kalındığını belirterek şunları söyledi: "Çok isim dolaşıyor. Millet belirliyor, ben henüz belirlemedim ama isim ve logo çalışıyoruz. İsimde bir belirginleşme ortaya çıkmaya başladı genel olarak. Genel kabul gören isim belli, logo da çalışılıyor. Şimdilik 'yeni parti' diyelim." dedi.
Kanyak: HABER MERKEZİ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.