Polisten bayramın son günü vatandaşlara uyarı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2024 - 16:15, Güncelleme: 12.04.2024 - 15:55
 

Polisten bayramın son günü vatandaşlara uyarı

Polisten bayramın son günü vatandaşlara uyarı
Adana’da bayram sonrası artan trafik yoğunluğu sebebiyle polis vatandaşlara uyarıda bulundu.Adana Emniyet Müdürlüğüne Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı’nın son gününde artan trafik yoğunluğu sebebiyle vatandaşlara uykusuz ve yorgun araç kullanmamaları, hız yapmamaları, şerit izleme ve değiştirme kurallarına uymaları, emniyet kemeri takmaları, sürüş sırasında cep telefonu kullanmamaları hakkında uyarılarda bulundu. Polis bayram boyunca bir çok ölümlü ve yaralanmalı kaza olduğuna dikkat çekerek sürücülere broşürde dağıttı.
Polisten bayramın son günü vatandaşlara uyarı
Adana’da bayram sonrası artan trafik yoğunluğu sebebiyle polis vatandaşlara uyarıda bulundu.
Adana Emniyet Müdürlüğüne Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı’nın son gününde artan trafik yoğunluğu sebebiyle vatandaşlara uykusuz ve yorgun araç kullanmamaları, hız yapmamaları, şerit izleme ve değiştirme kurallarına uymaları, emniyet kemeri takmaları, sürüş sırasında cep telefonu kullanmamaları hakkında uyarılarda bulundu. Polis bayram boyunca bir çok ölümlü ve yaralanmalı kaza olduğuna dikkat çekerek sürücülere broşürde dağıttı.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.