SALİHLİ’NİN ALTIN YUMRUKLARINDAN MADALYA YAĞMURU

SPOR 05.02.2026 - 15:39, Güncelleme: 05.02.2026 - 15:39
 

SALİHLİ’NİN ALTIN YUMRUKLARINDAN MADALYA YAĞMURU

Manisa’da düzenlenen İller Arası Kick Boks Şampiyonası’na Salihli damga vurdu. 13 sporcuyla katıldıkları turnuvadan 10 madalya ile dönen Salihlili kick boksçular, sergiledikleri performansla ilçenin gururu oldu.
Manisa Atatürk Spor Salonu, adrenalin dolu bir şampiyonaya ev sahipliği yaptı. 7 farklı ilden toplam 550 sporcunun kürsü mücadelesi verdiği İller Arası Kick Boks Şampiyonası’nda Salihlili sporcular rüzgar gibi esti. Teknik kapasiteleri ve hırslarıyla dikkat çeken genç dövüşçüler, şampiyonayı 2 altın, 5 gümüş ve 3 bronz madalya ile tamamlayarak büyük bir başarı grafiği çizdi. KENAN VE TAHA’DAN ALTIN VURUŞ Turnuvanın en dikkat çeken isimleri, rakiplerini tek tek dize getirerek kürsünün zirvesine çıkan Kenan Şahin ve Taha Kaçmaz oldu. Altın madalyayı boynuna takan sporcular, Salihli’nin savunma sporlarındaki gücünü bir kez daha kanıtladı. Final maçlarında kıl payı şampiyonluğu kaçıran Enes Çakmak, Meliha Sultan Yavaş, Nisan Çetin, Ege Güler ve Sezayi Kağan Kahraman ise gümüş madalya kazanarak ikincilik kürsüsünde yer aldı. 13 SPORCUDAN 10’U KÜRSÜYE ÇIKTI Salihli kafilesinin turnuvadaki verimliliği göz doldurdu. Şampiyonaya katılan 13 sporcunun 10’u madalya alarak dönmeyi başardı. Beren Günaydın, Hasan Altun ve Bertuğ Özsaraç’ın kazandığı bronz madalyalarla birlikte toplam madalya sayısı çift hanelere ulaştı. Törenle madalyalarını alan sporcuların mutluluğu gözlerinden okunurken, sporcu aileleri ve sporseverler bu başarıyı coşkuyla karşıladı. Editör: PINAR ÖZEL  
Manisa’da düzenlenen İller Arası Kick Boks Şampiyonası’na Salihli damga vurdu. 13 sporcuyla katıldıkları turnuvadan 10 madalya ile dönen Salihlili kick boksçular, sergiledikleri performansla ilçenin gururu oldu.

Manisa Atatürk Spor Salonu, adrenalin dolu bir şampiyonaya ev sahipliği yaptı. 7 farklı ilden toplam 550 sporcunun kürsü mücadelesi verdiği İller Arası Kick Boks Şampiyonası’nda Salihlili sporcular rüzgar gibi esti. Teknik kapasiteleri ve hırslarıyla dikkat çeken genç dövüşçüler, şampiyonayı 2 altın, 5 gümüş ve 3 bronz madalya ile tamamlayarak büyük bir başarı grafiği çizdi.

KENAN VE TAHA’DAN ALTIN VURUŞ

Turnuvanın en dikkat çeken isimleri, rakiplerini tek tek dize getirerek kürsünün zirvesine çıkan Kenan Şahin ve Taha Kaçmaz oldu. Altın madalyayı boynuna takan sporcular, Salihli’nin savunma sporlarındaki gücünü bir kez daha kanıtladı. Final maçlarında kıl payı şampiyonluğu kaçıran Enes Çakmak, Meliha Sultan Yavaş, Nisan Çetin, Ege Güler ve Sezayi Kağan Kahraman ise gümüş madalya kazanarak ikincilik kürsüsünde yer aldı.

13 SPORCUDAN 10’U KÜRSÜYE ÇIKTI

Salihli kafilesinin turnuvadaki verimliliği göz doldurdu. Şampiyonaya katılan 13 sporcunun 10’u madalya alarak dönmeyi başardı. Beren Günaydın, Hasan Altun ve Bertuğ Özsaraç’ın kazandığı bronz madalyalarla birlikte toplam madalya sayısı çift hanelere ulaştı. Törenle madalyalarını alan sporcuların mutluluğu gözlerinden okunurken, sporcu aileleri ve sporseverler bu başarıyı coşkuyla karşıladı.

Editör: PINAR ÖZEL

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.