ŞEHZADELER BİR YILDA 92 BİNİ AŞKIN SICAK YEMEK DAĞITTI
ŞEHZADELER BİR YILDA 92 BİNİ AŞKIN SICAK YEMEK DAĞITTI
Şehzadeler Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda yürüttüğü Aşevi ve Sıcak Yemek Hizmeti kapsamında son bir yılda günlük ortalama 400 kişiye ulaşarak 92 bin 532 öğün sıcak yemeği ihtiyaç sahibi yurttaşlara ulaştırdı.
Şehzadeler Belediyesi tarafından yürütülen hizmet kapsamında; yaşlı, engelli, yalnız yaşayan yurttaşlar ile öğrenciler düzenli olarak sıcak yemek desteğinden yararlandı. Yıl boyunca günlük ortalama 400 kişiye yemek ulaştırılırken, toplamda 92 bin 532 öğün sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirildi.
TOPLU YEMEK ORGANİZASYONLARI
Belediye tarafından farklı organizasyon ve programlar kapsamında ayrıca 11 bin 815 kişilik toplu yemek organizasyonu hayata geçirildi. Çeşitli sosyal etkinlikler ve dayanışma programlarıyla desteklenen bu hizmetlerle, toplumun farklı kesimlerine ulaşıldı.
ÖĞRENCİLERE SICAK ÇORBA İKRAMI
Gençlik Merkezi Kütüphanesi’nde sunulan sıcak çorba ikramı da öğrencilerden yoğun ilgi gördü. Özellikle sınav ve ders çalışma dönemlerinde destek amacıyla, günlük ortalama 500 öğrenciye olmak üzere toplam 90 bin 700 bardak sıcak çorba ve ekmek ikram edildi.
BAŞKAN ŞİMŞEK: DAYANIŞMA GÜÇLENİYOR
Şehzadeler Belediye Başkanı Hakan Şimşek, Aşevi ve Sıcak Yemek Hizmeti’nin yalnızca gıda desteği sağlamadığını vurgulayarak, bu çalışmalarla toplumsal dayanışmanın güçlendirildiğini ifade etti. Başkan Şimşek, sosyal destek hizmetlerinin önümüzdeki dönemde artarak sürdürüleceğini kaydetti.
Editör: AHMET İLHAN SAĞLAM
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
