ŞEHZADELER KADIN SPOR MERKEZİ'NDE SEANSLAR SÜRÜYOR

ŞEHZADELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2026 - 21:00, Güncelleme: 14.10.2026 - 17:02
 

ŞEHZADELER KADIN SPOR MERKEZİ'NDE SEANSLAR SÜRÜYOR

Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezi, ilçedeki kadınlara yönelik haftada 5 gün profesyonel antrenörler eşliğinde spor seanslarını sürdürüyor.
Şehzadeler Belediyesi, ilçede yaşayan kadınların sosyal hayata katılımını artırmak ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını desteklemek amacıyla Kadın Spor Merkezi'nde seanslarına devam ediyor. Kadınlar, uzman eğitmenler rehberliğinde haftanın 5 günü kardiyo, pilates ve yoga egzersizleri gerçekleştiriyor. PAZARTESİ, ÇARŞAMBA VE CUMA KARDİYO İLE PİLATES MESAİSİ Haftalık ders programı kapsamında pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 09.30 ile 18.30 saatleri arasında belirlenen seanslara katılan kadınlar, ilk 30 dakikalık zaman diliminde uzman eğitmenler gözetiminde kardiyo antrenmanı yapıyor. Koşu bandı ve kondisyon bisikleti gibi ekipmanlarla yapılan kardiyo çalışmasının ardından kalan 30 dakikada grup pilates egzersizleri uygulanıyor. SALI VE PERŞEMBE GÜNLERİ YOGA SEANSLARI DÜZENLENİYOR Haftanın salı ve perşembe günlerinde yine 09.30-18.30 saat aralığında gerçekleştirilen programlarda kardiyo egzersizlerinin yanı sıra yoga seansları yer alıyor. Kadınlar eğitmen yönlendirmesiyle hem fiziki kondisyonlarını koruyor hem de yoga pratikleriyle stres yönetimi sağlıyor. BOŞ SEANSLAR İÇİN KAYIT YAPTIRILABİLİYOR Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezi'nde kontenjanı dolmayan seanslar için kayıt işlemleri devam ediyor. Belediye yetkilileri, ekipmanların merkez tarafından sağlandığını belirterek Şehzadeler'de ikamet eden tüm kadınları spor salonuna davet etti. İHA
Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezi, ilçedeki kadınlara yönelik haftada 5 gün profesyonel antrenörler eşliğinde spor seanslarını sürdürüyor.

Şehzadeler Belediyesi, ilçede yaşayan kadınların sosyal hayata katılımını artırmak ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını desteklemek amacıyla Kadın Spor Merkezi'nde seanslarına devam ediyor. Kadınlar, uzman eğitmenler rehberliğinde haftanın 5 günü kardiyo, pilates ve yoga egzersizleri gerçekleştiriyor.

PAZARTESİ, ÇARŞAMBA VE CUMA KARDİYO İLE PİLATES MESAİSİ

Haftalık ders programı kapsamında pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 09.30 ile 18.30 saatleri arasında belirlenen seanslara katılan kadınlar, ilk 30 dakikalık zaman diliminde uzman eğitmenler gözetiminde kardiyo antrenmanı yapıyor. Koşu bandı ve kondisyon bisikleti gibi ekipmanlarla yapılan kardiyo çalışmasının ardından kalan 30 dakikada grup pilates egzersizleri uygulanıyor.

SALI VE PERŞEMBE GÜNLERİ YOGA SEANSLARI DÜZENLENİYOR

Haftanın salı ve perşembe günlerinde yine 09.30-18.30 saat aralığında gerçekleştirilen programlarda kardiyo egzersizlerinin yanı sıra yoga seansları yer alıyor. Kadınlar eğitmen yönlendirmesiyle hem fiziki kondisyonlarını koruyor hem de yoga pratikleriyle stres yönetimi sağlıyor.

BOŞ SEANSLAR İÇİN KAYIT YAPTIRILABİLİYOR

Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezi'nde kontenjanı dolmayan seanslar için kayıt işlemleri devam ediyor. Belediye yetkilileri, ekipmanların merkez tarafından sağlandığını belirterek Şehzadeler'de ikamet eden tüm kadınları spor salonuna davet etti.

İHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.