ŞEHZADELER'DE SOKAKLAR TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATILDI

SİYASET 30.08.2026 - 09:45, Güncelleme: 29.08.2026 - 23:55
 

ŞEHZADELER'DE SOKAKLAR TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şehzadeler İlçe Başkanı Emre Taşkıran ve teşkilat mensupları, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla Şehzadeler’de vatandaş ve esnaflara Türk Bayrağı dağıttı.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıldönümü dolayısıyla  MHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı  anlamlı bir etkinliğe imza attı. MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Emre Taşkıran ve beraberindeki teşkilat mensupları, ilçe genelinde vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelerek Türk Bayrağı dağıttı. VATANDAŞLARLA SOHBET EDİLDİ Şehzadeler’in cadde ve sokaklarında gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlara Türk bayrakları takdim edilirken, esnaflara da bayrak hediye edildi. Bayrak dağıtımı sırasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Emre Taşkıran, 30 Ağustos’un Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu ifade etti. "30 AĞUSTOS BÜYÜK BİR MİRAS" Etkinlik sırasında açıklamalarda bulunan MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Emre Taşkıran, 30 Ağustos Zaferi’nin yalnızca askeri bir başarı olmadığını, aynı zamanda Türk milletinin bağımsızlığına sahip çıkma iradesinin en güçlü göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Taşkıran, Türk milletinin tarih boyunca bağımsızlığından hiçbir zaman taviz vermediğini vurgulayarak, 30 Ağustos Zaferi’nin gelecek nesillere aktarılması gereken büyük bir miras olduğunu söyledi. "ZAFER BAYRAMI TARİHİ BİR GÜNDÜR" Başkan Taşkıran, “30 Ağustos Zafer Bayramı, aziz milletimizin bağımsızlık ve özgürlük yolunda verdiği büyük mücadelenin zaferle taçlandığı tarihi bir gündür. Bu anlamlı günde hemşehrilerimizle ve esnaflarımızla bir araya gelerek Türk bayrağımızı kendilerine takdim etmek istedik. Bayrağımız, bağımsızlığımızın ve milli birlik ve beraberliğimizin en önemli sembolüdür. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Onların bizlere bıraktığı bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni daha güçlü yarınlara taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur" dedi. Muhabir: BELGİN KOÇAK
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şehzadeler İlçe Başkanı Emre Taşkıran ve teşkilat mensupları, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla Şehzadeler’de vatandaş ve esnaflara Türk Bayrağı dağıttı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıldönümü dolayısıyla  MHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı  anlamlı bir etkinliğe imza attı. MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Emre Taşkıran ve beraberindeki teşkilat mensupları, ilçe genelinde vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelerek Türk Bayrağı dağıttı.

VATANDAŞLARLA SOHBET EDİLDİ

Şehzadeler’in cadde ve sokaklarında gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlara Türk bayrakları takdim edilirken, esnaflara da bayrak hediye edildi. Bayrak dağıtımı sırasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Emre Taşkıran, 30 Ağustos’un Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu ifade etti.

"30 AĞUSTOS BÜYÜK BİR MİRAS"

Etkinlik sırasında açıklamalarda bulunan MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Emre Taşkıran, 30 Ağustos Zaferi’nin yalnızca askeri bir başarı olmadığını, aynı zamanda Türk milletinin bağımsızlığına sahip çıkma iradesinin en güçlü göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Taşkıran, Türk milletinin tarih boyunca bağımsızlığından hiçbir zaman taviz vermediğini vurgulayarak, 30 Ağustos Zaferi’nin gelecek nesillere aktarılması gereken büyük bir miras olduğunu söyledi.

"ZAFER BAYRAMI TARİHİ BİR GÜNDÜR"

Başkan Taşkıran, “30 Ağustos Zafer Bayramı, aziz milletimizin bağımsızlık ve özgürlük yolunda verdiği büyük mücadelenin zaferle taçlandığı tarihi bir gündür. Bu anlamlı günde hemşehrilerimizle ve esnaflarımızla bir araya gelerek Türk bayrağımızı kendilerine takdim etmek istedik. Bayrağımız, bağımsızlığımızın ve milli birlik ve beraberliğimizin en önemli sembolüdür. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Onların bizlere bıraktığı bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni daha güçlü yarınlara taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur" dedi.

Muhabir: BELGİN KOÇAK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.