ŞEHZADELER'İN KURSLARINA YOĞUN İLGİ

ŞEHZADELER 06.10.2025 - 16:15, Güncelleme: 06.10.2025 - 16:15
 

ŞEHZADELER'İN KURSLARINA YOĞUN İLGİ

Şehzadeler Belediyesi’nin açtığı sosyal, kültür, spor ve eğitim kurslarına 616 öğrenci ve yetişkin kayıt yaptırdı. Kurslara olan ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, “Şehzadeler’in her bir çocuğunun ve gencinin yanında olmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.
Şehzadeler Belediyesi’nin bünyesinde hizmet veren kurslar, yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Çocuk, genç ve yetişkinlerin yoğun ilgi gösterdiği kültür-sanat, spor ve eğitim kursları yüzlerce kursiyeri bir araya getirdi. KURSLARA İLGİ BÜYÜK Belediyenin 1 Ekim tarihinde son kayıtları aldığı müzikten, spora, LGS ve YKS’den yabancı dil kurslarına kadar birçok dalda açtığı kurslara 616 öğrenci ve yetişkin kayıt yaptırdı Özellikle piyano kursu 39 öğrenciyle en yoğun talep gören branş oldu. Onu 170 öğrenciyle İngilizce kursu (2,3,4. sınıflar) ve 42 öğrenciyle 6. sınıf matematik kursu takip etti. Cimnastik, gitar, keman, bağlama ve drama gibi alanlarda da yüksek katılım sağlandı. Öğrencilerin sınav süreçlerine destek olan LGS ve YKS hazırlık kursları da yoğun ilgi gördü. 7. sınıf LGS hazırlık kursuna 40, 8. sınıf LGS hazırlık kursuna ise 44 öğrenci kayıt yaptırdı. “GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ” Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kurslara olan ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Belediyemizin en büyük yatırımı, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğine yaptığımız yatırımdır. Kurslarımızla da her yaştan hemşehrimizin sosyal, kültürel ve akademik yolculuğuna destek oluyoruz. Yoğun ilgi, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Şehzadeler’in her bir çocuğunun ve gencinin yanında olmaya devam edeceğiz.”   Editör: PINAR ÖZEL
Şehzadeler Belediyesi’nin açtığı sosyal, kültür, spor ve eğitim kurslarına 616 öğrenci ve yetişkin kayıt yaptırdı. Kurslara olan ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, “Şehzadeler’in her bir çocuğunun ve gencinin yanında olmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Şehzadeler Belediyesi’nin bünyesinde hizmet veren kurslar, yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Çocuk, genç ve yetişkinlerin yoğun ilgi gösterdiği kültür-sanat, spor ve eğitim kursları yüzlerce kursiyeri bir araya getirdi.

KURSLARA İLGİ BÜYÜK

Belediyenin 1 Ekim tarihinde son kayıtları aldığı müzikten, spora, LGS ve YKS’den yabancı dil kurslarına kadar birçok dalda açtığı kurslara 616 öğrenci ve yetişkin kayıt yaptırdı Özellikle piyano kursu 39 öğrenciyle en yoğun talep gören branş oldu. Onu 170 öğrenciyle İngilizce kursu (2,3,4. sınıflar) ve 42 öğrenciyle 6. sınıf matematik kursu takip etti. Cimnastik, gitar, keman, bağlama ve drama gibi alanlarda da yüksek katılım sağlandı. Öğrencilerin sınav süreçlerine destek olan LGS ve YKS hazırlık kursları da yoğun ilgi gördü. 7. sınıf LGS hazırlık kursuna 40, 8. sınıf LGS hazırlık kursuna ise 44 öğrenci kayıt yaptırdı.

“GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ”

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kurslara olan ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Belediyemizin en büyük yatırımı, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğine yaptığımız yatırımdır. Kurslarımızla da her yaştan hemşehrimizin sosyal, kültürel ve akademik yolculuğuna destek oluyoruz. Yoğun ilgi, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Şehzadeler’in her bir çocuğunun ve gencinin yanında olmaya devam edeceğiz.”  

Editör: PINAR ÖZEL

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.