ŞEHZADELERİN MİNİKLERİ 23 NİSAN’I KUTLADI

SİYASET 22.04.2024 - 16:25, Güncelleme: 22.04.2024 - 16:25
 

ŞEHZADELERİN MİNİKLERİ 23 NİSAN’I KUTLADI

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediyenin gündüz bakım evi ve kreşlerindeki öğrencileri ziyaret etti. Minik öğrencilere sevgi ve ilgiyle yaklaşan Başkan Durbay, onlara çeşitli hediyeler vererek bayramlarını kutladı.
Ziyaret sırasında öğrencilerle samimi bir ortamda vakit geçiren Başkan Durbay, miniklerle birlikte pasta keserek bayram coşkusuna ortak oldu. Öğrencilerin hazırladığı kutlama programını izleyen Başkan Durbay, miniklerin neşeli performanslarıyla keyifli anlar yaşadı. “ÇOCUKLARIMIZ, ÜLKEMİZİ DAHA AYDINLIK YARINLARA TAŞIYACAKLAR” Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Başkan Durbay, "Bugün burada, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. 23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu ilan eden önemli bir gündür. Bu özel günü, çocuklarımızın coşkusuyla birlikte kutlamak bizim için ayrı bir anlam taşıyor. Onların mutluluğunu paylaşmak ve yanlarında olmak bizim en büyük görevimizdir. İnşallah geleceğimizin teminatı olan bu güzel çocuklarımız, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacaklar" dedi. MİNİKLERDEN BAŞKAN DURBAY’A TEŞEKKÜR Başkan Durbay minik öğrencilere kendisinin anasınıfına giderken ezberlediği bir de şiir okudu. Pasta kesiminin de yapıldığı programda Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, ziyaretin sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Minikler ise Başkan Durbay'a teşekkür ederek bayramlarını coşkuyla kutladılar. Haber Merkezi 
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediyenin gündüz bakım evi ve kreşlerindeki öğrencileri ziyaret etti. Minik öğrencilere sevgi ve ilgiyle yaklaşan Başkan Durbay, onlara çeşitli hediyeler vererek bayramlarını kutladı.

Ziyaret sırasında öğrencilerle samimi bir ortamda vakit geçiren Başkan Durbay, miniklerle birlikte pasta keserek bayram coşkusuna ortak oldu. Öğrencilerin hazırladığı kutlama programını izleyen Başkan Durbay, miniklerin neşeli performanslarıyla keyifli anlar yaşadı.

“ÇOCUKLARIMIZ, ÜLKEMİZİ DAHA AYDINLIK YARINLARA TAŞIYACAKLAR”

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Başkan Durbay, "Bugün burada, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. 23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu ilan eden önemli bir gündür. Bu özel günü, çocuklarımızın coşkusuyla birlikte kutlamak bizim için ayrı bir anlam taşıyor. Onların mutluluğunu paylaşmak ve yanlarında olmak bizim en büyük görevimizdir. İnşallah geleceğimizin teminatı olan bu güzel çocuklarımız, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacaklar" dedi.

MİNİKLERDEN BAŞKAN DURBAY’A TEŞEKKÜR

Başkan Durbay minik öğrencilere kendisinin anasınıfına giderken ezberlediği bir de şiir okudu. Pasta kesiminin de yapıldığı programda Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, ziyaretin sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Minikler ise Başkan Durbay'a teşekkür ederek bayramlarını coşkuyla kutladılar. Haber Merkezi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.