Selendi-Kula eski yolu yeniden trafiğe açıldı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2026 - 17:29, Güncelleme: 31.03.2026 - 16:25
 

Selendi-Kula eski yolu yeniden trafiğe açıldı

Selendi-Kula eski yolu yeniden trafiğe açıldı
Manisa’nın Selendi ilçesinde yoğun yağışların ardından çöken Selendi-Kula eski karayolu, ekiplerin iki gün süren yoğun çalışmasıyla kontrollü olarak yeniden ulaşıma açıldı. Yetkililer, bölgede zaman zaman toprak kaymaları yaşanabileceğini belirterek sürücülere dikkatli olmaları uyarısında bulundu.Selendi ile Kula arasındaki ulaşımı sağlayan ve özellikle Yukarıtefen ile Aşağıtefen mahalleleri arasında büyük hasar oluşan yol, güvenlik gerekçesiyle iki gün boyunca tamamen trafiğe kapatılmıştı. Bu süreçte sürücüler alternatif güzergâhlara yönlendirilirken, ekipler bölgede aralıksız çalışma gerçekleştirdi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Şube ekipleri tarafından yürütülen dolgu ve güçlendirme çalışmaları sonucu yol kontrollü şekilde araç geçişine açıldı. Çalışmaların sahadaki koordinasyonunu ise Süleyman Girgin yerinde takip etti.Yukarıtefen Mahalle Muhtarı Faruk Yılmaz, yapılan çalışmaların ardından yolun yeniden ulaşıma açıldığını belirterek emeği geçen ekiplere teşekkür etti.Yetkililer, yolun tamamen güvenli hale getirilmesi için bölgede kontrollerin sürdüğünü belirterek sürücülere trafik işaret ve uyarılarına dikkat etmeleri çağrısında bulundu.
Selendi-Kula eski yolu yeniden trafiğe açıldı
Manisa’nın Selendi ilçesinde yoğun yağışların ardından çöken Selendi-Kula eski karayolu, ekiplerin iki gün süren yoğun çalışmasıyla kontrollü olarak yeniden ulaşıma açıldı. Yetkililer, bölgede zaman zaman toprak kaymaları yaşanabileceğini belirterek sürücülere dikkatli olmaları uyarısında bulundu.
Selendi ile Kula arasındaki ulaşımı sağlayan ve özellikle Yukarıtefen ile Aşağıtefen mahalleleri arasında büyük hasar oluşan yol, güvenlik gerekçesiyle iki gün boyunca tamamen trafiğe kapatılmıştı. Bu süreçte sürücüler alternatif güzergâhlara yönlendirilirken, ekipler bölgede aralıksız çalışma gerçekleştirdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Şube ekipleri tarafından yürütülen dolgu ve güçlendirme çalışmaları sonucu yol kontrollü şekilde araç geçişine açıldı. Çalışmaların sahadaki koordinasyonunu ise Süleyman Girgin yerinde takip etti.
Yukarıtefen Mahalle Muhtarı Faruk Yılmaz, yapılan çalışmaların ardından yolun yeniden ulaşıma açıldığını belirterek emeği geçen ekiplere teşekkür etti.
Yetkililer, yolun tamamen güvenli hale getirilmesi için bölgede kontrollerin sürdüğünü belirterek sürücülere trafik işaret ve uyarılarına dikkat etmeleri çağrısında bulundu.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.