SEMİH BALABAN'DAN GÜLŞAH DURBAY'A YÜREK BURKAN VEDA
SEMİH BALABAN'DAN GÜLŞAH DURBAY'A YÜREK BURKAN VEDA
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, genç yaşta hayatını kaybeden Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay için bir mesajı yayımladı.
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın genç yaşta vefatının tarifsiz bir acı olduğunu vurgulayan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, ailesine, CHP camiasına ve tüm Manisa halkına başsağlığı diledi. Balaban, Durbay’ın vefatının derin bir üzüntü yarattığını belirterek, onun çalışkanlığı, enerjisi ve insanlara dokunan kişiliğiyle unutulmaz izler bıraktığını ifade etti.
"TARİFSİZ BİR ACI"
Başkan Balaban mesajında, “Genç yaşta aramızdan ayrılışı tarifsiz bir acı… Bitmek bilmez enerjisiyle, çalışkanlığıyla ve mücadelesiyle herkesin hayatına dokundu. Güler yüzü, umut veren duruşuyla kalplerimizde özel bir yer edindi” sözlerine yer verdi.
"ONU HER ZAMAN ANACAĞIZ"
Durbay’ın son yolculuğuna uğurlandığı bu günde kelimelerin yetersiz kaldığını vurgulayan Balaban, “Geride bıraktığı boşluk o kadar derin ki kelimelerle ifade etmek zor. Onu her zaman ışık saçan gülümsemesiyle, yorulmak nedir bilmeyen azmiyle ve ilham veren kişiliğiyle anacağız” dedi.
"HUZUR İÇİNDE UYU"
Balaban, mesajının sonunda merhum başkana Allah’tan rahmet dileyerek, “Mekânı cennet olsun, ruhu şad olsun. Ailesine, sevdiklerine, Cumhuriyet Halk Partisi ailemize ve tüm Manisa halkına yürekten sabırlar diliyorum. Huzur içinde uyu, güzel insan…” ifadelerini kullandı.
Muhabir: BELGİN KOÇAK
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
