SEMİH BALABAN'DAN ÖZALPER'E MORAL ZİYARETİ
SEMİH BALABAN'DAN ÖZALPER'E MORAL ZİYARETİ
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Sincan Cezaevi’nde tutuklu bulunan Yeni Parti Manisa İl Başkanı İlksen Özalper’i ziyaret etti.
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, beraberindeki Başkan Yardımcısı Haydar İzci ile birlikte Sincan Cezaevi’ne giderek Yeni Parti Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ile görüştü.
ZİYARETİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU
Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Balaban, “Sincan Cezaevi’nde tutuklu bulunan Yeni Parti Manisa İl Başkanımız Sayın İlksen Özalper’i, Başkan Yardımcımız Haydar İzci ile birlikte ziyaret ettik” ifadelerini kullandı.
ZİYARETTEN DETAY VERMEDİ
Balaban’ın paylaşımında ziyaretin içeriğine ilişkin başka bir ayrıntıya yer verilmedi. İlksen Özalper’in tutukluluk süreci devam ederken gerçekleştirilen ziyaret, Yeni Parti teşkilatı ve Manisa siyasetinde de dikkat çekti.
Editör: ADNAN POYRAZ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
