TAMER AKKAL'DAN MUHTARLARA: TALEPLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

SİYASET 06.11.2026 - 12:49, Güncelleme: 06.11.2026 - 12:49
 

TAMER AKKAL'DAN MUHTARLARA: TALEPLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı tarafından Osmancalı Mahallesi'nde düzenlenen Kırsal Mahalleler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. İl ve ilçe parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu buluşmada muhtarlar; tarımsal sulama, yol yapımı, içme suyu altyapısı ve tarımsal destek konularındaki taleplerini yetkililere iletti.
AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal ve Yunusemre İlçe Teşkilatı, Osmancalı Mahallesi’nde düzenlenen istişare toplantısında kırsal mahalle muhtarlarının altyapı ve tarım taleplerini dinledi. Sorunların takipçisi olacaklarını belirten Milletvekili Akkal, muhtarların vatandaş ile devlet arasındaki en önemli köprü olduğunu vurguladı. OSMANCALI KIRSALINDA İSTİŞARE TOPLANTISI AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz ve yönetimi, kırsal yerleşim alanlarındaki altyapı ve tarımsal ihtiyaçları tespit etmek amacıyla saha çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yunusemre ilçesine bağlı Osmancalı Mahallesi'nde "Kırsal Mahalleler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi. Organizasyona AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, parti teşkilat mensupları, Manisa il ve ilçe parti yöneticileri ile bölgedeki kırsal mahalle muhtarları iştirak etti. SULAMA, YOL VE ALTYAPI TALEPLERİ GÖRÜŞÜLDÜ Toplantı marjında mahalle muhtarları, sorumluluk alanlarındaki tarımsal sulama tesisleri, arazi yolları, içme suyu şebekeleri ve devlet desteği bekleyen tarımsal projeleri doğrudan toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine iletti. İlgili bürokratlar ile iletilen başlıklar üzerinde anlık değerlendirmeler yapılarak birçok konuda yerinde bilgilendirme sağlandı. AK Partili Akkal muhtarların ilettiği tüm başlıkları not etti. "NOT ALINAN BAŞLIKLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ" Sosyal medya hesabından toplantının detaylarını aktaran AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, muhtarların yerel yönetimdeki kritik rolüne dikkat çekti. Akkal, "Kırsal Mahalleler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda Osmancalı'da mahalle muhtarlarıyla bir araya geldik. Sulamadan yola, içme suyundan tarımsal desteklere kadar kırsal mahallelerin talepleri tek tek dinlendi. Muhtarlar, vatandaşın derdini en önce duyan ve en doğru bilen isimlerdir. Bir talebin çözüme ulaşması doğru yerde dile getirilmesine bağlıdır. Not aldığımız başlıkların takipçisi olacağız" açıklamasında bulundu.  Editör: ADNAN POYRAZ  
AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı tarafından Osmancalı Mahallesi'nde düzenlenen Kırsal Mahalleler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. İl ve ilçe parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu buluşmada muhtarlar; tarımsal sulama, yol yapımı, içme suyu altyapısı ve tarımsal destek konularındaki taleplerini yetkililere iletti.

AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal ve Yunusemre İlçe Teşkilatı, Osmancalı Mahallesi’nde düzenlenen istişare toplantısında kırsal mahalle muhtarlarının altyapı ve tarım taleplerini dinledi. Sorunların takipçisi olacaklarını belirten Milletvekili Akkal, muhtarların vatandaş ile devlet arasındaki en önemli köprü olduğunu vurguladı.

OSMANCALI KIRSALINDA İSTİŞARE TOPLANTISI

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz ve yönetimi, kırsal yerleşim alanlarındaki altyapı ve tarımsal ihtiyaçları tespit etmek amacıyla saha çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yunusemre ilçesine bağlı Osmancalı Mahallesi'nde "Kırsal Mahalleler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi. Organizasyona AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, parti teşkilat mensupları, Manisa il ve ilçe parti yöneticileri ile bölgedeki kırsal mahalle muhtarları iştirak etti.

SULAMA, YOL VE ALTYAPI TALEPLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantı marjında mahalle muhtarları, sorumluluk alanlarındaki tarımsal sulama tesisleri, arazi yolları, içme suyu şebekeleri ve devlet desteği bekleyen tarımsal projeleri doğrudan toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine iletti. İlgili bürokratlar ile iletilen başlıklar üzerinde anlık değerlendirmeler yapılarak birçok konuda yerinde bilgilendirme sağlandı. AK Partili Akkal muhtarların ilettiği tüm başlıkları not etti.

"NOT ALINAN BAŞLIKLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Sosyal medya hesabından toplantının detaylarını aktaran AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, muhtarların yerel yönetimdeki kritik rolüne dikkat çekti. Akkal, "Kırsal Mahalleler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda Osmancalı'da mahalle muhtarlarıyla bir araya geldik. Sulamadan yola, içme suyundan tarımsal desteklere kadar kırsal mahallelerin talepleri tek tek dinlendi. Muhtarlar, vatandaşın derdini en önce duyan ve en doğru bilen isimlerdir. Bir talebin çözüme ulaşması doğru yerde dile getirilmesine bağlıdır. Not aldığımız başlıkların takipçisi olacağız" açıklamasında bulundu. 

Editör: ADNAN POYRAZ

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.