TEI, World Defense Show’da

BİLİM VE TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2024 - 18:34, Güncelleme: 05.02.2024 - 16:21
 

TEI, World Defense Show’da

TEI, World Defense Show’da
Gücün kaynağı TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş. (TEI), 4-8 Şubat tarihleri arasında tarihlerinde Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenen World Defense Show’a katılıyor.Küresel savunma sanayisinin devlerinin bir araya geldiği ve bu yıl 2’incisi düzenlenen World Defense Show’da TEI, millî motorlarından TEI-TF6000, TEI-TS1400 ve TEI-PD170’i sergiliyor.Dünya genelinde on binlerce sektör profesyonelinin katıldığı fuarda TEI, yeni iş birlikleri için birçok görüşme gerçekleştirecek.
TEI, World Defense Show’da
Gücün kaynağı TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş. (TEI), 4-8 Şubat tarihleri arasında tarihlerinde Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenen World Defense Show’a katılıyor.
Küresel savunma sanayisinin devlerinin bir araya geldiği ve bu yıl 2’incisi düzenlenen World Defense Show’da TEI, millî motorlarından TEI-TF6000, TEI-TS1400 ve TEI-PD170’i sergiliyor.
Dünya genelinde on binlerce sektör profesyonelinin katıldığı fuarda TEI, yeni iş birlikleri için birçok görüşme gerçekleştirecek.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.