TURBELDAK’TAN BARBAROS ÇIKARMASI

TURGUTLU 25.10.2023 - 10:58, Güncelleme: 25.10.2023 - 10:58
 

TURBELDAK’TAN BARBAROS ÇIKARMASI

Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) hafta sonunda Urla’nın Barbaros Köyü’nde yürüyüşünü gerçekleştirdi.
Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren TURBELDAK, bu haftaki yürüyüş etkinliğini deniz ve eşsiz doğa manzarasının buluştuğu Urla’nın şirin mahallesi Barbaros Köyü’nde yaptı. 6 KİLOMETRELİK PARKUR TAMAMLANDI Yaz Kış Yürüyüş Liderleri Orhan Mert ve Haydar Atilla sevk ve idaresinde yapılan yürüyüş, Barbaros Köyü’nde başladı. Orman yolları ve patikalardan yürüyerek yaklaşık 6 km’lik parkuru tamamlayan TURBELDAK katılımcıları, güzel bir gün geçirdi. Ekip yürüyüşün sonrasında ise yine Barbaros Köyü içerisinde bulunan Kum Denizi Plajı’nda denize girerek sıcak günün keyfini doyasıya çıkardı. “EL YAPIMI KORKULUKLARA HAYRAN KALDIK” Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “Güzel Urla’nın şirin mahallesi Barbaros Köyü’nde doğayla iç içe güzel bir parkurda yürüdük. Bölgenin rağbet gören ve önemli turizm alanlarından biri olan Barbaros Köyü’nde el yapımı korkuluklara hayran kaldık. Mavinin ve yeşilin eşsiz manzarasında bol bol hatıra fotoğrafları çekilerek keyifli zaman geçirdik. Neşe içerisinde yürüyüşü tamamlayan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Hüseyin Güntaç Fömlu
Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) hafta sonunda Urla’nın Barbaros Köyü’nde yürüyüşünü gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren TURBELDAK, bu haftaki yürüyüş etkinliğini deniz ve eşsiz doğa manzarasının buluştuğu Urla’nın şirin mahallesi Barbaros Köyü’nde yaptı.

6 KİLOMETRELİK PARKUR TAMAMLANDI

Yaz Kış Yürüyüş Liderleri Orhan Mert ve Haydar Atilla sevk ve idaresinde yapılan yürüyüş, Barbaros Köyü’nde başladı. Orman yolları ve patikalardan yürüyerek yaklaşık 6 km’lik parkuru tamamlayan TURBELDAK katılımcıları, güzel bir gün geçirdi. Ekip yürüyüşün sonrasında ise yine Barbaros Köyü içerisinde bulunan Kum Denizi Plajı’nda denize girerek sıcak günün keyfini doyasıya çıkardı.

“EL YAPIMI KORKULUKLARA HAYRAN KALDIK”

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “Güzel Urla’nın şirin mahallesi Barbaros Köyü’nde doğayla iç içe güzel bir parkurda yürüdük. Bölgenin rağbet gören ve önemli turizm alanlarından biri olan Barbaros Köyü’nde el yapımı korkuluklara hayran kaldık. Mavinin ve yeşilin eşsiz manzarasında bol bol hatıra fotoğrafları çekilerek keyifli zaman geçirdik. Neşe içerisinde yürüyüşü tamamlayan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Hüseyin Güntaç Fömlu

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.