TURGUTLU'DA BAYRAM ARİFESİNDE KABRİSTANLARA ÜCRETSİZ SERVİS

TURGUTLU 07.04.2024 - 11:55, Güncelleme: 07.04.2024 - 11:55
 

TURGUTLU'DA BAYRAM ARİFESİNDE KABRİSTANLARA ÜCRETSİZ SERVİS

Turgutlu Belediyesi Ramazan Bayramı dolayısıyla kabristan ziyareti yapacak olan vatandaşlar için ücretsiz seferler düzenleyecek. Arife günü düzenlenecek seferler Belediye Hizmet Binasının önünden yapılacak.
Turgutlu Belediyesi tarafından kabristan ziyaretinde bulunmak isteyen vatandaşlara yönelik ücretsiz servis hizmeti her bayramda olduğu gibi Ramazan Bayramı’nda da devam ediyor. SEFERLER SALI GÜNÜ BAŞLIYOR Turgutlu ve Irlamaz Mezarlıklarına yapılacak seferler 9 Nisan Salı Günü (Arife) günü gerçekleşecek. Turgutlu Belediyesi önünden kalkacak araçlar 09.00 - 17.00 saatleri arasında her saat başı hizmet verecek. “HEMŞEHRİLERİMİZİN RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLUYORUM”  Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Arife günü kabristan ziyaretlerini gerçekleştirecek olan hemşehrilerimize ücretsiz servis hizmetimize bu yılda devam ediyoruz. Arife günü ilk seferini 09.00’da gerçekleştirecek araçlarımızla saat 17.00’ye kadar gün boyu Turgutlu ve Irlamaz Mezarlıklarına gidiş dönüş seferler düzenleyeceğiz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi. (İHA)
Turgutlu Belediyesi Ramazan Bayramı dolayısıyla kabristan ziyareti yapacak olan vatandaşlar için ücretsiz seferler düzenleyecek. Arife günü düzenlenecek seferler Belediye Hizmet Binasının önünden yapılacak.

Turgutlu Belediyesi tarafından kabristan ziyaretinde bulunmak isteyen vatandaşlara yönelik ücretsiz servis hizmeti her bayramda olduğu gibi Ramazan Bayramı’nda da devam ediyor.

SEFERLER SALI GÜNÜ BAŞLIYOR

Turgutlu ve Irlamaz Mezarlıklarına yapılacak seferler 9 Nisan Salı Günü (Arife) günü gerçekleşecek. Turgutlu Belediyesi önünden kalkacak araçlar 09.00 - 17.00 saatleri arasında her saat başı hizmet verecek.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLUYORUM” 

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Arife günü kabristan ziyaretlerini gerçekleştirecek olan hemşehrilerimize ücretsiz servis hizmetimize bu yılda devam ediyoruz. Arife günü ilk seferini 09.00’da gerçekleştirecek araçlarımızla saat 17.00’ye kadar gün boyu Turgutlu ve Irlamaz Mezarlıklarına gidiş dönüş seferler düzenleyeceğiz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi. (İHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.