TURGUTLU'DA KURBAN BAĞIŞLARI SOFRALARA UMUT OLACAK

TURGUTLU 20.05.2026 - 12:51, Güncelleme: 20.05.2026 - 12:51
 

TURGUTLU'DA KURBAN BAĞIŞLARI SOFRALARA UMUT OLACAK

Turgutlu Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde başlattığı “Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara” kampanyasıyla dayanışma köprüsü kuruyor. Hayırsever vatandaşların bağışladığı kurbanlıklar, Aşevi ve Hayır Merkezi aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına sıcak yemek olarak ulaştırılacak.
Sosyal belediyecilik çalışmalarıyla dayanışma kültürünü büyüten Turgutlu Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde yardım kampanyasına devam ediyor. Hayırsever vatandaşların destekleriyle gerçekleştirilen ‘Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara’ kampanyası sayesinde bağışlanan kurbanlıklar Aşevi ve Hayır Merkezi aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına bereket olacak. KURBAN BAĞIŞ BEDELİ 14 BİN 900 TL Kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar bağışlarını Aşevi ve Hayır Merkezine canlı, kilo ve nakdi olarak yapabilirler. Bu yılki kurban bağış bedeli ise 14 bin 900 TL olarak belirledi. Bağış yapmak isteyen vatandaşlar desteklerini Turgutlu Belediyesinin TR92 0001 2009 5660 0007 0000 88 numaralı hesabı üzerinden gerçekleştirebilecek. Kampanyayla ilgili detaylı bilgiye ise 0236 312 22 28, 0236 313 21 22 ve 0236 313 10 78 numaralı telefonlardan ulaşılabilecek. “DAYANIŞMANIN BEREKETİ DEVAM EDİYOR” Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Turgutlu’muzda sosyal belediyeciliği sadece belirli günlerde değil yılın her döneminde yaşatmaya devam ediyoruz. Aşevimizde her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek ulaştırıyor, hemşehrilerimizin yanında oluyoruz. Kurban Bayramı vesilesiyle hayırsever vatandaşlarımız tarafından yapılan bağışlar da yine Aşevimizde değerlendirilerek sofralara sıcak yemek olarak ulaşıyor. Böylece paylaşmanın ve dayanışmanın bereketi yıl boyunca devam ediyor. Özellikle ekonomik şartların zorlaştığı bugünlerde dayanışmanın ne kadar kıymetli olduğunu çok daha iyi görüyoruz. Kampanyamıza destek veren tüm hayırsever vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyor, paylaşmanın güzelliğini hep birlikte büyütmeye davet ediyorum” dedi. Muhabir: BELGİN KOÇAK
Turgutlu Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde başlattığı “Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara” kampanyasıyla dayanışma köprüsü kuruyor. Hayırsever vatandaşların bağışladığı kurbanlıklar, Aşevi ve Hayır Merkezi aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına sıcak yemek olarak ulaştırılacak.

Sosyal belediyecilik çalışmalarıyla dayanışma kültürünü büyüten Turgutlu Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde yardım kampanyasına devam ediyor. Hayırsever vatandaşların destekleriyle gerçekleştirilen ‘Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara’ kampanyası sayesinde bağışlanan kurbanlıklar Aşevi ve Hayır Merkezi aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına bereket olacak.

KURBAN BAĞIŞ BEDELİ 14 BİN 900 TL

Kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar bağışlarını Aşevi ve Hayır Merkezine canlı, kilo ve nakdi olarak yapabilirler. Bu yılki kurban bağış bedeli ise 14 bin 900 TL olarak belirledi. Bağış yapmak isteyen vatandaşlar desteklerini Turgutlu Belediyesinin TR92 0001 2009 5660 0007 0000 88 numaralı hesabı üzerinden gerçekleştirebilecek. Kampanyayla ilgili detaylı bilgiye ise 0236 312 22 28, 0236 313 21 22 ve 0236 313 10 78 numaralı telefonlardan ulaşılabilecek.

“DAYANIŞMANIN BEREKETİ DEVAM EDİYOR”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Turgutlu’muzda sosyal belediyeciliği sadece belirli günlerde değil yılın her döneminde yaşatmaya devam ediyoruz. Aşevimizde her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek ulaştırıyor, hemşehrilerimizin yanında oluyoruz. Kurban Bayramı vesilesiyle hayırsever vatandaşlarımız tarafından yapılan bağışlar da yine Aşevimizde değerlendirilerek sofralara sıcak yemek olarak ulaşıyor. Böylece paylaşmanın ve dayanışmanın bereketi yıl boyunca devam ediyor. Özellikle ekonomik şartların zorlaştığı bugünlerde dayanışmanın ne kadar kıymetli olduğunu çok daha iyi görüyoruz. Kampanyamıza destek veren tüm hayırsever vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyor, paylaşmanın güzelliğini hep birlikte büyütmeye davet ediyorum” dedi.

Muhabir: BELGİN KOÇAK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.