TURGUTLU'DA ORMANLIK ALANDA KORKUTAN YANGIN!

TURGUTLU 11.07.2023 - 16:59, Güncelleme: 11.07.2023 - 16:59
 

TURGUTLU'DA ORMANLIK ALANDA KORKUTAN YANGIN!

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı. Jandarma, yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlattı.
İlçeye bağlı Aşağıbozkır Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 2 helikopter, 3 arazöz, 2 su tankeri ile Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesine bağlı 2 itfaiye aracı sevk edildi. 1 HEKTARLIK ALAN ZARAR GÖRDÜ Yangının yerleşim yerine ulaşmaması için ekipler yoğun çaba gösterdi. Alevler, yaklaşık 2 saatlik çalışmayla kontrol altına alındı. İlk belirlemelere göre yangında, fıstık çamı ve zeytin ağaçlarının da bulunduğu 1 hektarlık alan zarar gördü. Jandarma, yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlattı.
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı. Jandarma, yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlattı.

İlçeye bağlı Aşağıbozkır Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 2 helikopter, 3 arazöz, 2 su tankeri ile Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesine bağlı 2 itfaiye aracı sevk edildi.

1 HEKTARLIK ALAN ZARAR GÖRDÜ

Yangının yerleşim yerine ulaşmaması için ekipler yoğun çaba gösterdi. Alevler, yaklaşık 2 saatlik çalışmayla kontrol altına alındı. İlk belirlemelere göre yangında, fıstık çamı ve zeytin ağaçlarının da bulunduğu 1 hektarlık alan zarar gördü. Jandarma, yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.