UEFA KONFERANS LİGİ'NDE FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ'IN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

SPOR 01.09.2023 - 16:19, Güncelleme: 02.09.2023 - 10:48
 

UEFA KONFERANS LİGİ'NDE FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ'IN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

UEFA Konferans Ligi gruplarına kalmaya hak kazanan Türk temsilcileri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın turnuvadaki rakipleri belli oldu.
UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2023-2024 sezonu grup etabının kura çekimi gerçekleşti. Türkiye'yi temsil eden Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın turnuvadaki rakipleri belli oldu.    İŞTE EŞLEŞMELER A GRUBU : Lille, Slovan Bratislava, Olimpija Ljubljana, Klaksvik B GRUBU: Gent, Maccabi Tel Aviv, Zorya Luhansk, Breidablik C GRUBU: Dinamo Zagreb, Viktoria Plzen, Astana, Ballkani D GRUBU: Club Brugge, Bodo/Glimt, Beşiktaş, Lugano E GRUBU: AZ Alkmaar, Aston Villa, Legia Varşova, Zrinjski F GRUBU: Ferençvaroş, Fiorentina, Genk, Cukaricki G GRUBU: Eintracht Frankfurt, PAOK, HJK Helsinki, Aberdeen H GRUBU: Fenerbahçe, Ludogorets, Spartak Trnava, Nordsjaelland MAÇLAR NE ZAMAN? Turnuvada da grup maçları, 21 Eylül'de başlayıp 14 Aralık'ta sona erecek.Final maçı ise 29 Mayıs 2024'te Yunanistan'ın başkenti Atina'da oynanacak. Haber Merkezi
UEFA Konferans Ligi gruplarına kalmaya hak kazanan Türk temsilcileri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın turnuvadaki rakipleri belli oldu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2023-2024 sezonu grup etabının kura çekimi gerçekleşti. Türkiye'yi temsil eden Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın turnuvadaki rakipleri belli oldu. 
 

İŞTE EŞLEŞMELER

A GRUBU : Lille, Slovan Bratislava, Olimpija Ljubljana, Klaksvik

B GRUBU: Gent, Maccabi Tel Aviv, Zorya Luhansk, Breidablik

C GRUBU: Dinamo Zagreb, Viktoria Plzen, Astana, Ballkani

D GRUBU: Club Brugge, Bodo/Glimt, Beşiktaş, Lugano

E GRUBU: AZ Alkmaar, Aston Villa, Legia Varşova, Zrinjski

F GRUBU: Ferençvaroş, Fiorentina, Genk, Cukaricki

G GRUBU: Eintracht Frankfurt, PAOK, HJK Helsinki, Aberdeen

H GRUBU: Fenerbahçe, Ludogorets, Spartak Trnava, Nordsjaelland

MAÇLAR NE ZAMAN?

Turnuvada da grup maçları, 21 Eylül'de başlayıp 14 Aralık'ta sona erecek.Final maçı ise 29 Mayıs 2024'te Yunanistan'ın başkenti Atina'da oynanacak.

Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.