Validen 91 yaşındaki Neylüfer Teyze’nin isteğini geri çevirmedi

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2025 - 17:10, Güncelleme: 01.10.2025 - 17:07
 

Validen 91 yaşındaki Neylüfer Teyze’nin isteğini geri çevirmedi

Validen 91 yaşındaki Neylüfer Teyze’nin isteğini geri çevirmedi
Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, H. Nuri Öncüer Huzurevi sakini 91 yaşındaki Neylüfer Talay’ın yerli ve milli otomobil TOGG’u deneme isteğini geri çevirmeyerek anlamlı bir jest yaptı.1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kutlamaları kapsamında Muğla’daki Abide-H. Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Vali Dr. İdris Akbıyık, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Ziyaret sırasında 91 yaşındaki Neylüfer Talay, Vali Akbıyık’a özel bir isteğini iletti. Talay, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’u yakından görmek ve deneyimlemek istediğini ifade etti. Bu samimi isteği memnuniyetle karşılayan Vali Akbıyık, Neylüfer Teyze’yi makam aracı olarak kullandığı TOGG’a davet etti.Vali Akbıyık ile birlikte makam aracına binen Neylüfer Talay, huzurevinden ayrılarak Cumhuriyet Meydanı’na kadar yolculuk yaptı. Yolculuğun ardından Muğla Valisi Dr. Akbıyık, Neylüfer Talay’ı yeniden makam aracıyla Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bıraktırdı. Valinin jestiyle büyük mutluluk yaşayan 91 yaşındaki Talay, yerli otomobili deneyimleme fırsatı bulduğunu ifade ederek Akbıyık’a teşekkür etti.
Validen 91 yaşındaki Neylüfer Teyze’nin isteğini geri çevirmedi
Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, H. Nuri Öncüer Huzurevi sakini 91 yaşındaki Neylüfer Talay’ın yerli ve milli otomobil TOGG’u deneme isteğini geri çevirmeyerek anlamlı bir jest yaptı.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kutlamaları kapsamında Muğla’daki Abide-H. Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Vali Dr. İdris Akbıyık, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Ziyaret sırasında 91 yaşındaki Neylüfer Talay, Vali Akbıyık’a özel bir isteğini iletti. Talay, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’u yakından görmek ve deneyimlemek istediğini ifade etti. Bu samimi isteği memnuniyetle karşılayan Vali Akbıyık, Neylüfer Teyze’yi makam aracı olarak kullandığı TOGG’a davet etti.

Vali Akbıyık ile birlikte makam aracına binen Neylüfer Talay, huzurevinden ayrılarak Cumhuriyet Meydanı’na kadar yolculuk yaptı. Yolculuğun ardından Muğla Valisi Dr. Akbıyık, Neylüfer Talay’ı yeniden makam aracıyla Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bıraktırdı. Valinin jestiyle büyük mutluluk yaşayan 91 yaşındaki Talay, yerli otomobili deneyimleme fırsatı bulduğunu ifade ederek Akbıyık’a teşekkür etti.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.