YALÇIN ARCAK YENİDEN ADAY

SİYASET 04.09.2026 - 15:06, Güncelleme: 04.09.2026 - 15:06
 

YALÇIN ARCAK YENİDEN ADAY

Yeni Parti Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, ilçe başkanlığına yeniden aday olduğunu duyurdu. Görev süresi boyunca doğru olanı savunarak geri adım atmadıklarını belirten Arcak, Yunusemre'de partinin bayrağını daha yukarı taşımak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Yeni Parti Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, yeni dönemde yeniden ilçe başkanlığına aday olduğunu kamuoyuna duyurdu. Görev yaptığı süre boyunca kolay olanı değil doğru olanı seçtiklerini belirten Arcak, önlerine çıkan engellere rağmen geri adım atmadıklarını kaydetti. Mücadelenin bir koltuktan ya da seçimden çok daha fazlası olduğunu vurgulayan Arcak, Genel Başkan Özgür Özel’in liderliğinde çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. YENİ DÖNEM HEDEFLERİ Önlerinde daha büyük hedefler ve güçlü bir örgüt yapısının bulunduğunu belirten Yalçın Arcak, göreve bir makam olarak değil sorumluluk bilinciyle baktığını aktardı. Yeni Parti'yi Yunusemre'de daha güçlü kılmanın yolunun birbirine sahip çıkmaktan ve halkın yanında olmaktan geçtiğini ifade eden Arcak, bugüne kadar kazanılan başarıları daha ileriye taşıma kararlılığında olduklarını kaydetti. SORUMLULUK VURGUSU Siyaseti bir koltuk makamı değil sorumluluk alanı olarak gördüklerini belirten Arcak, mücadelenin yalnızca seçim dönemleriyle sınırlı olmadığını, her gün halkın yanında yer almak anlamına geldiğini vurguladı. Kendisine güvenen tüm yol arkadaşlarına seslenen Yalçın Arcak, Yunusemre'de partinin bayrağını daha yukarı taşıyacaklarını belirterek yeni dönem için destek istedi. Editör: PINAR ÖZEL
Yeni Parti Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, ilçe başkanlığına yeniden aday olduğunu duyurdu. Görev süresi boyunca doğru olanı savunarak geri adım atmadıklarını belirten Arcak, Yunusemre'de partinin bayrağını daha yukarı taşımak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yeni Parti Yunusemre " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Yeni Parti Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, yeni dönemde yeniden ilçe başkanlığına aday olduğunu kamuoyuna duyurdu. Görev yaptığı süre boyunca kolay olanı değil doğru olanı seçtiklerini belirten Arcak, önlerine çıkan engellere rağmen geri adım atmadıklarını kaydetti. Mücadelenin bir koltuktan ya da seçimden çok daha fazlası olduğunu vurgulayan Arcak, Genel Başkan Özgür Özel’in liderliğinde çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

YENİ DÖNEM HEDEFLERİ

Önlerinde daha büyük hedefler ve güçlü bir örgüt yapısının bulunduğunu belirten Yalçın Arcak, göreve bir makam olarak değil sorumluluk bilinciyle baktığını aktardı. Yeni Parti'yi Yunusemre'de daha güçlü kılmanın yolunun birbirine sahip çıkmaktan ve halkın yanında olmaktan geçtiğini ifade eden Arcak, bugüne kadar kazanılan başarıları daha ileriye taşıma kararlılığında olduklarını kaydetti.

SORUMLULUK VURGUSU

Siyaseti bir koltuk makamı değil sorumluluk alanı olarak gördüklerini belirten Arcak, mücadelenin yalnızca seçim dönemleriyle sınırlı olmadığını, her gün halkın yanında yer almak anlamına geldiğini vurguladı. Kendisine güvenen tüm yol arkadaşlarına seslenen Yalçın Arcak, Yunusemre'de partinin bayrağını daha yukarı taşıyacaklarını belirterek yeni dönem için destek istedi.

Editör: PINAR ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.