YUNUS EMRE ŞAHİN'DEN SEÇİM VAATLERİ

SİYASET 30.09.2025 - 13:15, Güncelleme: 30.09.2025 - 13:15
 

YUNUS EMRE ŞAHİN'DEN SEÇİM VAATLERİ

Manisa Kahveciler Odası Başkan Adayı Yunus Emre Şahin, seçim çalışmaları kapsamında kahvehane ve çay ocağı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. “Makam başkanlığı değil, sahada çözüm üreten bir yönetim olacağız” dedi.
Manisa Kahveciler Odası Başkan Adayı Yunus Emre Şahin, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Şahin, 1. Anafartalar, Çarşı Mahallesi ve Karaköy bölgelerinde kahvehane ve çay ocaklarını ziyaret ederek esnafın sorun ve taleplerini dinledi. “BİZ GELECEĞİZ, HERKESİN YÜZÜ GÜLECEK” Sektörde 20 yıldır emek verdiğini ve sorunları çok iyi bildiğini vurgulayan Şahin, “Biz geleceğiz, herkesin yüzü gülecek. Üyelerimiz kazanacak, daha çok kazanç sağlayacak” ifadelerini kullandı. “MAKAM BAŞKANLIĞI YAPMAYACAĞIZ” Göreve geldiklerinde masa başında oturan değil, sahada çözüm üreten bir anlayışla hareket edeceklerini belirten Şahin, “Makam başkanlığı yapmayacağız. Sorunların peşinden giden, sahada üyelerle birlikte çözüm arayan bir ekip olacağız” dedi. ESNAFTAN DESTEK GÖRÜYOR Yunus Emre Şahin’in birebir temas kurarak sürdürdüğü seçim çalışmaları, kahvehane ve çay ocağı işletmecileri tarafından memnuniyetle karşılandı. Muhabir: HÜSEYİN GÜNTAÇ FÖMLU
Manisa Kahveciler Odası Başkan Adayı Yunus Emre Şahin, seçim çalışmaları kapsamında kahvehane ve çay ocağı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. “Makam başkanlığı değil, sahada çözüm üreten bir yönetim olacağız” dedi.

Manisa Kahveciler Odası Başkan Adayı Yunus Emre Şahin, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Şahin, 1. Anafartalar, Çarşı Mahallesi ve Karaköy bölgelerinde kahvehane ve çay ocaklarını ziyaret ederek esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

“BİZ GELECEĞİZ, HERKESİN YÜZÜ GÜLECEK”

Sektörde 20 yıldır emek verdiğini ve sorunları çok iyi bildiğini vurgulayan Şahin, “Biz geleceğiz, herkesin yüzü gülecek. Üyelerimiz kazanacak, daha çok kazanç sağlayacak” ifadelerini kullandı.

“MAKAM BAŞKANLIĞI YAPMAYACAĞIZ”

Göreve geldiklerinde masa başında oturan değil, sahada çözüm üreten bir anlayışla hareket edeceklerini belirten Şahin, “Makam başkanlığı yapmayacağız. Sorunların peşinden giden, sahada üyelerle birlikte çözüm arayan bir ekip olacağız” dedi.

ESNAFTAN DESTEK GÖRÜYOR

Yunus Emre Şahin’in birebir temas kurarak sürdürdüğü seçim çalışmaları, kahvehane ve çay ocağı işletmecileri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Muhabir: HÜSEYİN GÜNTAÇ FÖMLU

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.