YUNUSEMRE’DE KÜTÜPHANELER İÇİN BAĞIŞ KAMPANYASI

YUNUSEMRE 31.12.2025 - 16:55, Güncelleme: 31.12.2025 - 16:55
 

YUNUSEMRE’DE KÜTÜPHANELER İÇİN BAĞIŞ KAMPANYASI

Yunusemre Belediyesi, bünyesinde hizmet veren kütüphanelerin kitap sayısını artırmak amacıyla nakdi ve ayni bağış kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında yapılan bağışlarla Uğur Mumcu ve Neşe Gülersoy Kütüphaneleri daha zengin içeriklerle hizmet verecek.
Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen bağış kampanyasıyla, ilçedeki kütüphanelerin kaynak çeşitliliğinin artırılması ve daha fazla okura ulaşılması hedefleniyor. İKİ KÜTÜPHANEYİ KAPSIYOR Yunusemre Belediyesi’ne bağlı Uğur Mumcu ve Neşe Gülersoy Kütüphaneleri için başlatılan kampanya kapsamında, vatandaşlar nakdi ya da ayni bağış yaparak kütüphanelere destek olabiliyor. Yapılan bağışlar sayesinde kütüphanelerin kitap sayısının ve içerik zenginliğinin artırılması amaçlanıyor. BAĞIŞÇILARA TEŞEKKÜR BELGESİ Kampanyaya katkı sunan vatandaşlara teşekkür belgeleri, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan tarafından takdim edildi. Düzenlenen etkinlikte kampanyanın önemine dikkat çekildi. “BİLGİYİ BİRLİKTE ÇOĞALTALIM” Açıklamada bulunan Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan, belediyeye ait iki kütüphanenin aktif şekilde hizmet verdiğini belirterek, gençlerin bu alanlardan faydalanmasının önemine vurgu yaptı. Arslan, evlerde atıl durumda bulunan kitapların kütüphanelere kazandırılmasının toplumsal fayda sağladığını ifade ederek, vatandaşları bağış yapmaya davet etti. VATANDAŞLARDAN DESTEK Kampanyaya kitap bağışında bulunan vatandaşlar da düşüncelerini paylaştı. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ayfer Arslan, kitapların paylaşılması gerektiğini belirterek, başkalarının da bu kaynaklardan yararlanmasının kendisini mutlu ettiğini ifade etti. “KÜTÜPHANELER AYDINLANMANIN MERKEZİ” Emekli öğretmen ve sosyolog Latife Bahçeci ise okuma alışkanlığının yaygınlaştırılmasının toplumsal bir sorumluluk olduğunu belirterek, evlerde bekleyen kitapların kütüphanelere kazandırılmasının gelecek nesiller açısından önemli olduğunu dile getirdi. OKURLARA ULAŞACAK OLMASI MEMNUNİYET YARATTI Mali müşavir Nedim Yılmaz da evindeki kitapların büyük bölümünü belediye kütüphanelerine bağışladığını belirterek, her kitabın bir okurla buluşacak olmasının kendisini memnun ettiğini söyledi.  Editör: ADNAN POYRAZ  
Yunusemre Belediyesi, bünyesinde hizmet veren kütüphanelerin kitap sayısını artırmak amacıyla nakdi ve ayni bağış kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında yapılan bağışlarla Uğur Mumcu ve Neşe Gülersoy Kütüphaneleri daha zengin içeriklerle hizmet verecek.

Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen bağış kampanyasıyla, ilçedeki kütüphanelerin kaynak çeşitliliğinin artırılması ve daha fazla okura ulaşılması hedefleniyor.

İKİ KÜTÜPHANEYİ KAPSIYOR

Yunusemre Belediyesi’ne bağlı Uğur Mumcu ve Neşe Gülersoy Kütüphaneleri için başlatılan kampanya kapsamında, vatandaşlar nakdi ya da ayni bağış yaparak kütüphanelere destek olabiliyor. Yapılan bağışlar sayesinde kütüphanelerin kitap sayısının ve içerik zenginliğinin artırılması amaçlanıyor.

BAĞIŞÇILARA TEŞEKKÜR BELGESİ

Kampanyaya katkı sunan vatandaşlara teşekkür belgeleri, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan tarafından takdim edildi. Düzenlenen etkinlikte kampanyanın önemine dikkat çekildi.

“BİLGİYİ BİRLİKTE ÇOĞALTALIM”

Açıklamada bulunan Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan, belediyeye ait iki kütüphanenin aktif şekilde hizmet verdiğini belirterek, gençlerin bu alanlardan faydalanmasının önemine vurgu yaptı. Arslan, evlerde atıl durumda bulunan kitapların kütüphanelere kazandırılmasının toplumsal fayda sağladığını ifade ederek, vatandaşları bağış yapmaya davet etti.

VATANDAŞLARDAN DESTEK

Kampanyaya kitap bağışında bulunan vatandaşlar da düşüncelerini paylaştı. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ayfer Arslan, kitapların paylaşılması gerektiğini belirterek, başkalarının da bu kaynaklardan yararlanmasının kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

“KÜTÜPHANELER AYDINLANMANIN MERKEZİ”

Emekli öğretmen ve sosyolog Latife Bahçeci ise okuma alışkanlığının yaygınlaştırılmasının toplumsal bir sorumluluk olduğunu belirterek, evlerde bekleyen kitapların kütüphanelere kazandırılmasının gelecek nesiller açısından önemli olduğunu dile getirdi.

OKURLARA ULAŞACAK OLMASI MEMNUNİYET YARATTI

Mali müşavir Nedim Yılmaz da evindeki kitapların büyük bölümünü belediye kütüphanelerine bağışladığını belirterek, her kitabın bir okurla buluşacak olmasının kendisini memnun ettiğini söyledi. 

Editör: ADNAN POYRAZ

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.