YUNUSEMRE’DEN FERDİ ZEYREK ANISINA TEKVANDO TURNUVASI
YUNUSEMRE’DEN FERDİ ZEYREK ANISINA TEKVANDO TURNUVASI
Yunusemre Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek anısına düzenlenen Kulüplerarası Minikler Tekvando Turnuvasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
Yuntdağı Ortaköy’de düzenlenen turnuvaya 14 ilden yaklaşık 500 sporcu katıldı. 9-11 yaş grubundaki sporcuların katıldığı organizasyon, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Tekvando Federasyonu ve Yunusemre Belediyespor iş birliğiyle gerçekleştiriliyor.
ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI
20 Temmuz Pazar gününe kadar sürecek turnuvanın açılışına Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Türkiye Tekvando Federasyonu Üyesi Ünal Karadağ, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, Yunusemre Belediyespor Başkanı Bülent Kanik, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Budak, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
DESTEK TEŞEKKÜRÜ
Açılış konuşmasında Türkiye Tekvando Federasyonu Üyesi Ünal Karadağ, "Türk sporunu ileri taşımak için hep birlikte çalışıyoruz. Gençlerimize destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
FERDİ ZEYREK ANILDI
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ise konuşmasında, sporun sadece futboldan ibaret olmadığını vurgulayarak, " Ferdi Zeyrek başkanımızı anmak için düzenlenen bu turnuvada önemli olan kardeşliği, sosyal çevreyi geliştirmek ve onurlu şekilde spor yapmak. Katılan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLER VERİLDİ
Konuşmaların ardından sporcular kortej yürüyüşü yaptı. İlk gün yapılan müsabakalarda dereceye giren sporculara protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. Turnuva, 20 Temmuz Pazar gününe kadar devam edecek. (İHA)
Manisa HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.