YUNUSEMRELİ MUHTARLAR RESMEN GÖREVE BAŞLADI

SİYASET 22.04.2024 - 16:15, Güncelleme: 22.04.2024 - 16:15
 

YUNUSEMRELİ MUHTARLAR RESMEN GÖREVE BAŞLADI

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde mahalle muhtarı seçilen isimler Yunusemre ilçe Seçim Müdürlüğü’nde mazbatalarını alarak resmen göreve başladı.
87 Mahallesi bulunan Yunusemre’ de mahalle muhtarları Adalet Sarayı’nda bulunan Konferans Salonunda törenle mazbatalarını aldı. Yeni muhtarlar mazbatalarını Yunusemre İlçe Seçim Kurulu Müdürü Faruk Kanber’den alarak mazbatalarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Törende ilçe seçim müdürü Kanber, muhtarlara bilgileri paylaştı ve uyulması gereken kurallarla ilgili uyarılar yaptı. MAZBATALAR 87 MUHTARA TESLİM EDİLDİ ETV’ye konuşan Yunusemre İlçe Seçim Kurulu Müdürü Faruk Kanber, “31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimleriyle Yunusemre ilçesinde mahalle muhtarlıklarını kazanan muhtarların mazbatalarını topladık ve 87 muhtara teslim ettik. Azalara ise 1-2 gün sonra mazbatalarını vereceğiz.” dedi. Musa Akar
31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde mahalle muhtarı seçilen isimler Yunusemre ilçe Seçim Müdürlüğü’nde mazbatalarını alarak resmen göreve başladı.

87 Mahallesi bulunan Yunusemre’ de mahalle muhtarları Adalet Sarayı’nda bulunan Konferans Salonunda törenle mazbatalarını aldı. Yeni muhtarlar mazbatalarını Yunusemre İlçe Seçim Kurulu Müdürü Faruk Kanber’den alarak mazbatalarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Törende ilçe seçim müdürü Kanber, muhtarlara bilgileri paylaştı ve uyulması gereken kurallarla ilgili uyarılar yaptı.

MAZBATALAR 87 MUHTARA TESLİM EDİLDİ

ETV’ye konuşan Yunusemre İlçe Seçim Kurulu Müdürü Faruk Kanber, “31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimleriyle Yunusemre ilçesinde mahalle muhtarlıklarını kazanan muhtarların mazbatalarını topladık ve 87 muhtara teslim ettik. Azalara ise 1-2 gün sonra mazbatalarını vereceğiz.” dedi. Musa Akar

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.